Аз съм на 14 и излизам с много хора,голяма компания сме се събрали и всички се разбираме перфектно.Преди 2 седмици се върна едно момче което преди се е събирало с тях,но е заминал за малко в чужбина при баща му.Ние не си говорихме кои знае колко,но вечерта в която се върна ми писа и започнахме да си споделяме сякаш се познаваме от 2-3 години,а всъщност за 2 месеца.След това той ми каза,че съм била много красива,сладка и какво ли още не и така 2-3 дена докато накрая не ми призна,че ме харесва,но проблемът е че си има приятелка която също се събира при нас доста често.Вчера се разбрахме да излезем само аз и той всичко беше перфектно ... Целувки,прегръдки,смях и т.н попринцип аз не съм от тези които лесно започват да харесват някого,но сега се случи дори без да усетя.Пред останалите се дъжим нормално,но когато останем само двамата не е така.Днес той ми каза,че си харесва гаджето,но нещо не вървяло и такива неща.Много ми е гадно за момичето,защото е найстина много добричка,но го харесах и не знам какво да правя.Объркана съм ...