.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Пъпки ...

niamanikoi
    Guest

Пъпки ...

Искам да ви попитам с какво се мажете,когато ви излезнат пъпки (тук изключваме крем здраве).Търся някакъв ефективен продукт,който бързо да премахва пъпки.А също така имам много белези и искам да ви питам как могат да изчезнат.Искам да имам гладка кожа и да не ме е срам от грозните белези,когато излезна.

Супер фен Аватара на NissaN
    Иди на кожен да ти каже

Голям фен Аватара на supersonic0
    Белезите не мисля, че могат да се изчистят с крем, а за медицинските методи свързани с това не съм особено запознат. Все пак знам за една паста за белези, но тя действа само, когато белегът е пресен. От операция, някакви шевове и т.н, не знам дали помага, ако в твоя случаи те са заради появили се пъпки...
    А за пъпките, знам една много добра маска, но не знам какви са твоите пъпки, такива за стискане или ситни, които се появяват по различни причини.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    аз съм доволна от ей този http://www.oriflame4me.co.uk/ekmps/s...eam-5135-p.jpg

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    аз съм доволна от ей този http://www.oriflame4me.co.uk/ekmps/s...eam-5135-p.jpg
    Понеже не знам пола на автора на темата, има ли проблем ако крема се използва от момче? Смисъл дали действа по същия начин

Естествено, че няма. Но ако проблемът ти е сериозен, точно този крем няма да ти помогне.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Ако са по лицето, тръгне ли гадта да се подава, веднага се накапва с клеева тинктура и се втрива добре, докато "умре"!
    Ако са по тялото, особено по гърба, много помага детоксикиращият масаж с мед. Ефектът е двоен - освен че виждаш с очите си какво излиза от теб (обикновено мръсно сива на цвят субстанция, подобна на дъвка), масажът има освежаващ кожата пилинг-подобен ефект, а с времето може да се позаличат и белезите.
    В някои козметични салони правят и процедури за заличаване на белези, но честно казано не зная има ли ефект и колко процедури минимум са необходими, за да забележи човек промяната.
    За да не се стига до такива проблеми майката му е детоксикираща програма (вкл. някакъв вид гладолечение) поне веднъж годишно и баланс на хранителния режим.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    acne out

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си