Здравейте, вече съм 8 клас в ново училище. Проблема е, че никой не познавам, а всички, други вървят на групички и аз съм единствена сама. Никой не седи до мене и през междучасията само си седя и се чудя какво да правя. Никой не ме заговаря, говорят си помежду, които се познават. Е, запознах се с някои хора. Има 5 момичета, които просто прекалено много се правят, егото им е прекалено голямо, за да говорят с мен. Тях ги изключвам заедно с момчетата. И остават 10 момичета, запознах се и с 4 от тях, говорихме си, но явно не им допадам, защото и като се познаваме, не говорят много с мен, прибрах се с тях почти не ме слушаха какво им говоря, а си говориха помежду си, а аз само се опитвах да ги настигна. Не знам, за мен са си супер, но за тях... Не искам да им нахалствам и да съм с тях и на голямо междучасие и на всички други. Имаше едно момиче от предния ми клас, много се сближихме, бяхме почти постоянно заедно и после разбрах, че тя никога не е искала да бъде с мен, че съм се "настанявала" без тя да иска.... не искам и тук да стане така. Някакви предложения?
А и с другите искам да ги заговоря, да станем по- близки, но просто не знам какво да кажа... да питам?!
Моля помогнете ми, искам да имам приятели. Как да разбера, че някой не ме иска или просто не желае да сме заедно или...
момчетата хапят ли
Е, не, но като за начало.... просто с момчетата пък изобщо нямам обща тема.
Пробвай да си говориш и с момчетата, все пак сте от един клас, не може да общуваш само с момичетата. Радвай се, че имате момчета, в моя клас бяхме 26 женски и беше ебаси трагедията.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Имаше някакъв проблем с другия профил. Създадох си нов. Ами добре ще се опитам да общувам с тях, но как да заговоря и двата пола? Аз с момичетата не знам какво да им кажа... предложете
А в моя клас сме 25 момчета и 2 момичета.
Иначе по темата... наистина опитай с момчетата, предполагам би им било приятно да се запознаят с теб.
А другата възможност е да чакаш да мине много време и то с времето ще почнат да говорят с теб така или иначе като сте дълго време заедно, но предполагам не ти се чака. Така че пробвай, не вярвам да няма и 1 човек в класа ти с който да нямаш общи приказки.
predvaritelno se izvinqvam che pisha na latinica
po temata: spored men ima i dryga opciq - da se zapoznaesh s nqkoe momiche ili momche , koeto sushto vse oshte nqma tolkova priqteli ili daje vuobshte- ako nqma takiva v tvoqt klas , mnogo lesno mojesh da dryjish i s nqkoi ot dryg klas![]()
Ами мисля ,че трябва да си намериш обща тема или да говориш нещо свързано с тяхната тема на разговор!
Успех!
Да ти кажа и аз сега съм 8-ми клас и се запознах с абсолютно всички от класа.Ако си по-свита и по-срамежлива, опитай да си вдигнеш самочуствиетои виж как веднага ще започнеш да дружиш, с който искаш.Но може и да не е там проблима, има някои хора, които трудно комуникират с другите хора, ако е така, пробвай да се отпуснеш и започнете да говорите на обща тема.![]()
Отпусни се попитай момичетата кои им е любимия филм , какво обичат да правят в свободното си време и може да ги питаш много други работи
Ако пък толкова са недостижими в твоя клас защо не се запознаеш с някой от другия.![]()