.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    iziskan
    Guest

Необичаен Стрес

Бях шест/седем годишен. Беше тъмно, след полунощ, станах до тоалетна. Нямаше никой вкъщи. Отидох в WC-то, свърших си работата, и тръгнах към банята да се измия. Погледнах през прозореца, изпод него изскочи някакво непознато за мен същество. Бях изплашен и шокиран. Изродът беше с червена кръгла глава, с зъби като игли, с очи като кехлибари. Навярно бе клекнал на терасата, та отначало да не мога да го видя. Озъби ми се така, че още помня това ми преживяване, което беше преди около 10 год. След видяното, бях се скрил в гардероба, под едни чаршафи. Не смеех да изляза до сутринта. Знам, че това звучи като някаква фантасмагория като случай от Досиетата X, но беше истинско, не беше просто сън.
    Преди да ми се случи това, нямах никакви здравословни проблеми. Сега боледувам като пенсионер с хроничен бронхит. Чупя си кокали, всякакви нещастия ми се случват. Бях щастливо малко дете, а сега не виждам смисъл в нищо. Някой виждал ли е подобни същества?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мда, викат им тролове.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    ^
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

iziskan
    Guest
    Надявах се да се намери някой, който поне да не е скептично настроен. Т'ва, че не сте виждали и че не е общоприето, не значи че "тролвам" и че не съществуват такива изроди.

Пошил си трива

всеки ден ги виждам направи си супа от маруля и я изпий и ще ти се премахне проклятието

They're locking them up today
    They're throwing away the key
    I wonder who it'll be tomorrow you or me?

Голям фен Аватара на Котка.
    Цитирай Първоначално написано от iziskan Виж мнението
    Надявах се да се намери някой, който поне да не е скептично настроен. Т'ва, че не сте виждали и че не е общоприето, не значи че "тролвам" и че не съществуват такива изроди.
    Не съм скептично настроена, даже напротив.Виж колко снимки на споменатия изрод съм постнала.Тц - тц!

По описание ми прилича на "дете" на Дарт Мол от Междузвездни войни ))
    А сега сериозно: Консултирай се със специалист-езотерик, който е "на щепсел" Горе. Случва се напоследък деца да виждат същества като от други измерения, но понеже детското въображение е много "развинтено", не винаги е ясно дали става въпрос за реална среща или за игра на въображението.
    Така че намери си някой, който да е със свръсетивни способности, за да ти каже какво всъщност се е случило и какво следва от това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си