.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Тая хининова вода върши ли работа? Препоръчайте ми марка. След баня ли се слага, отмива ли се?
    да между другото някоя марка нещо ?! и за тоя тривитаминол се дърпам защото чувам доста отрицателни отзиви,че косата почвала да капе :O и се чудя има ли няккакво мазило или маска с което косата ти да стане по гъста,дебели подхранени корени...или всичко си е до ген(имам предвид моята е с мек и тънък косъм....да стане по издръжлива в такъв смсл питах,не знам дали ме разбрахте )

Цитирай Първоначално написано от sexobeAt Виж мнението
    да между другото някоя марка нещо ?! и за тоя тривитаминол се дърпам защото чувам доста отрицателни отзиви,че косата почвала да капе :O и се чудя има ли няккакво мазило или маска с което косата ти да стане по гъста,дебели подхранени корени...или всичко си е до ген(имам предвид моята е с мек и тънък косъм....да стане по издръжлива в такъв смсл питах,не знам дали ме разбрахте )
    Тривитаминолът се ползва като маска и примерно месец, после се почива и се продължава маска с нещо друго и така. Принципно е много ефективен. Също така маски с бадемово масло, кокосово, жожоба, Стимулант на Икаров. Влез в голямата тема за косата и чети там.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си