- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Препоръчайте
Търся смартфон(не е за мене) около 8-10часа време за разговори,батерията с малко ръчкане да държи 3 дена.Да не лагва постоянно, да има гаранция в България.Задължително да е dual sim .Търсих смартфон , но нищо не открих.Цената да е до 400 лева.Камерата да има автофокус и 720p видеозапис.Благодаря.Да може да се слуша музика около 30 часа нон стоп с един заряд на батерията.А и да няма софтуерни или хардуерни дефекти или бъгове.Благодаря ви
Лумиите с windows phone 8 се вписват, но не са dual sim.
Много е важно, двете сим карти да работят едновременно.
Последно редактирано от dubi95 : 09-17-2013 на 22:44
skype dubi95
И да може да се превръща в ракета ако случайно ми потрябва...
http://handybg.com/Gigabyte-GSmart-M...IM-id3338.html - 420 лв. без абонаментни планове,
с 2 години гаранция
http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsm...m1_v2-5551.php
Ето едно ревю:
http://news.smartphone.bg/review/rev...drena-versiya/
Последно редактирано от dubi95 : 09-18-2013 на 19:48
skype dubi95
Симбиана е много добра операционна система, ще бие андроид, ако се направи като хората.С 1000mAh батерия на Nokia може да се говори 2G: До 11ч и 30мин* и издържа 25 дена в режим на готовност (Nokia c5-03).Нокиа сгреши яко, че не я направи като андроид, можеше да спечели сумати милиарди.
skype dubi95
LG Optimus L7 II май е по-добър вариант, ако има малко компромис![]()
skype dubi95
http://www.technomarket.bg/products/...-core-ds-white
Въпреки че е малко над 400 лв.
Загубиха, да факт е, но ако бяха направили симбиан като андроид щяха да спечелят милиарди.Симбиан превъзхожда андроид, като бързина, изисквания на хардуера, предлага и същата функционалност като андроид(ако се направи всичко де като хората).Фен съм на симбиан, но просто Нокия я зарязаха.Както Microsoft скоро ще зареже windows xp
---------------------------------------------
www.iskampak.com
Последно редактирано от dubi95 : 09-19-2013 на 20:23
skype dubi95
Да не пиша в друга тема ще питам тука.Има ли смартфон с високоговорител като на sony w880, k750i, nokia 5800, nokia n73?
Последно редактирано от dubi95 : 09-19-2013 на 20:23
skype dubi95
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
мога да ти предложа смартфон с вграден усилвател Yamaha
---------------------------------------------------------
www.iskampak.com
skype dubi95
>>> ако бяха направили симбиан като андроид
>>> Симбиан превъзхожда андроид
Всъщност проблемът на Нокиа беше, че твърде късно зарязаха Симбиан. На хартия Симбианът дава по-голям контрол на програмиста (включително да гори хардуерни елементи), но в действителност лицензите бяха много глупави и си пролича колко лошо са измислени с появяването на айОС. Не съм съгласен, че Симбиан е превъзхождал Андроид като скорост. Нито пък, че е имал по-благоприятни изисквания откъм хардуер, когато Симбиан беше "жив" се слагаше на хай-енд телефоните от Нокиа. Доскоро у нас се въртеше една Нокиа 6210, която просто трудно понасяше операционната система. Майкрософт ще зарежат ЕксПи, защото е на 10 години и никой не би трябвало да го използва в днешни дни. От чисто икономическа гледна точка те не получават никакви приходи от него, но дават стотици хиляди годишно за поддръжката му. След като купиха Нокиа съм почти сигурен, че ще направят нещо сериозно в мобилния свят. Според мен до няколко години Уиндолс Фоун ще стане лидер на пазара, освен ако МС не направят поредната глупост и не затворят ОС-а само за техните устройства.
Htc desire 500 става, ако се вдигне бюджета.
--------------------------
www.iskampak.com
skype dubi95
8bit я моля ти се пусни един клип в тубата, как свири htc one.Да направя сравнение.
Имаше едно lg преди няколко години около 4-5 години с вграден субуфер, много яко свиреше. Може ли на някой смартфон да се сложат говорител/говорители от 5800?
Малко офтопик ,ама нищо.
-----------------------------------
www.iskampak.com
skype dubi95
Нокиа не могат да възродят Симбиан, защото не е в интересите на Майкрософт. Беше добра ОС за времето си, но в момента няма шанс срещу големите играчи.
ПС - Не ми се занимава да правя клип, а и нямам нужната техника за направя качествен клип, и в ютуб е пълно. Приеми на доверие, че качеството музиката е изключително високо. Галакси С4 също е с много силни говорители, но е много далече от качеството на ХТЦ-то.