.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от 8bit Виж мнението
    >>> ако бяха направили симбиан като андроид
    >>> Симбиан превъзхожда андроид

Всъщност проблемът на Нокиа беше, че твърде късно зарязаха Симбиан. На хартия Симбианът дава по-голям контрол на програмиста (включително да гори хардуерни елементи), но в действителност лицензите бяха много глупави и си пролича колко лошо са измислени с появяването на айОС. Не съм съгласен, че Симбиан е превъзхождал Андроид като скорост. Нито пък, че е имал по-благоприятни изисквания откъм хардуер, когато Симбиан беше "жив" се слагаше на хай-енд телефоните от Нокиа. Доскоро у нас се въртеше една Нокиа 6210, която просто трудно понасяше операционната система. Майкрософт ще зарежат ЕксПи, защото е на 10 години и никой не би трябвало да го използва в днешни дни. От чисто икономическа гледна точка те не получават никакви приходи от него, но дават стотици хиляди годишно за поддръжката му. След като купиха Нокиа съм почти сигурен, че ще направят нещо сериозно в мобилния свят. Според мен до няколко години Уиндолс Фоун ще стане лидер на пазара, освен ако МС не направят поредната глупост и не затворят ОС-а само за техните устройства.
    Nokia още могат да възродят симбиана.Симбиана си е много добра операционна система,още се продават смартфони със симбиан.
    skype dubi95

Повече от фен Аватара на 8bit
    Цитирай Първоначално написано от dubi95 Виж мнението
    Nokia още могат да възродят симбиана.Симбиана си е много добра операционна система,още се продават смартфони със симбиан.
    Нокиа не могат да възродят Симбиан, защото не е в интересите на Майкрософт. Беше добра ОС за времето си, но в момента няма шанс срещу големите играчи.

ПС - Не ми се занимава да правя клип, а и нямам нужната техника за направя качествен клип, и в ютуб е пълно. Приеми на доверие, че качеството музиката е изключително високо. Галакси С4 също е с много силни говорители, но е много далече от качеството на ХТЦ-то.

Голям фен
    Нокиа не могат да възродят Симбиан, защото не е в интересите на Майкрософт. Беше добра ОС за времето си, но в момента няма шанс срещу големите играчи.

ПС - Не ми се занимава да правя клип, а и нямам нужната техника за направя качествен клип, и в ютуб е пълно. Приеми на доверие, че качеството музиката е изключително високо. Галакси С4 също е с много силни говорители, но е много далече от качеството на ХТЦ-то.
    А може ли говорителите примерно на нокиа 5800 да се поставят на друг смартфон, по-нов от 2011-2013 година?Според теб?
    Примерно на нокиа лумиа 800?
    skype dubi95

Супер фен

изпробвах samsung galaxy s4 и говорителя е само един , и на всичкото отгоре е МОНО.Самсунг са ебаси мизерниците, във флагман не сложили stereo говорител/говорители

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си