- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мемоари
Е са си идвам от скапания лъвов мост, дето киснах под дъжда незнам кво време докато чаках да се появи някоя "жрица" на любовта.
и изведнъж разбираш ли ми прошепва някои зад мене "ехооо", обръщам се аз и гледам една циганка, леко възрастна ама ми се усмихна и незнам кво ми стана ама аре работата ше става, е хууво на зор съм и я питам "кви са цените бе какооо" и тя ми вика "момче, че работим с тебе за 15лв свирка, 30 секс и сичко с презерватив"
е мама и стара, океи, ебе ми се даеба. викам и къде ти е терена, тя ми вика е там в бараката "коя барака ма?" и тя ми сочи некви бутки там, еми океи. отиваме и си мисля са как ше си я сложа в бараката и ще я изконсумирам като бял човек. отиваме в шибаната барака, бутам аз некви скапани огромни табели между двете бараки за да минеме разбираш ли, и очаквам да влизаме някъде. а то там било, там и бил скапания терен даеба. между двете бутки, и от бутките ми тече по дясната половина на тялото, цялия съм вир вода мамка му. ама това аре както и да е. аре почва се работата, аз съм един дебелан, и не с голяма патка даеба, ама и тя с един гъз да я еба дебел.
свалям панталона и тая ми нахлузва презерватива, и аиде свирки.
е мама ти дървена скапана кирлива циганска, точно три движения братя, точно три, едно напред и две назад, това и беше свирката.
аз и викам "абе аре бе, кво става шо спря?" а тя ми вика ами аре секс, аз и викам абе я даи малко още бре, даи поне да свърша па после пак секс, е мама и стара незнам ама ебати свирката с капут скапана ми направи, още три движения, аз нищо, ама нищо не усещам, а патката ми почва да спада, щото тая гнусна циганка нищо не каза да ме предразположи или нещо, а тоя презерватив не го знам къв беше ама някъв дебел, не си виждах пишката даеба, и лапа, кво лапаш маааааааа. едвам главата ми налапа, преди това семки яла и люспи по капута останаха. викам си, е са те почвам, обръщам я, и и гледам гъзъ, ееееееееееееееееееееееееб и му маиката космат, пъпчив и дебел. еми океи даеба, аз съм дебел, разбирам, ама космат. аааааааааааааааааа. абе караи, и почвам, а тая циганка мръсна не се надупила даже, а на мене не ми е 20см та да и стигна путката ебати, то трябва някъв кол за да и мине през сланинестите бузи.
викам и "аре наведи се, че нещо ми е малък (а то и спада налягането даеба)" ааа тая гъска ми вика, ооо немога бременна съм, ама да те еба (мисля си) как си бременна бе ????????
и тая се обръща и с ръмжащ глас ми вика " е сккиии", и гледам некъв корем. е лошо ми стана даеба, ама нема начин, викам смъкваи гащите по надолу и се разкрачи и се надупи по добре, (даеба нема малко разиране към по ненадарените мамка им циганска)
е хууво, както и да е успях маи да вкарам нещо някъде, ама не усетих нищо, защо ? щото тая е широка като едно строително хале, или аз съм с ебати микроскопичния пенис, абе незнам, ръгнах я по силно и усетих вече леко топлинка мххехе, и почвам си аз като пич, ама нищо не усещам все още,!!!!!!!!!!!! защо ???????? да и еба маиката незнам кво и има или тоя презерватив е с термо изолация някъв или незнам. викам и "даи да ти вдигнеме едното краче" а тая кучка ми кресна леко, с което пениса ми почва пак да спада, вика "абе как бе, ше си изцапам бебжовия панталон" и мамка и мръсна, със се презерватива ме довърши на ръка, а аз седя като насран даеба, и се напънах сам да свърша, е мама и мръсна гадна, как ми разби всичкото мъжко дето имах. и си тръгваме, и аз половината, дясната половина вир вода, а другата суха, ама цялото тяло, не си мислете, че нещо само рамото ми е намокрило, беше ми студето докато я ебах ( ако може да се нарече ебане). 30лв пичове, 30 лв и смазан психически.....
С тия 30 лева щях да ям и да пия в кръчмата и сервитьорката да ми танцува и пее на масата.
Кофти![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Сад ми стана. Защо жените не спят с теб, а трябва да ходиш по платени :/
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Че ти за 30 лева да беше отворил някой вестник има бедни студентки от селата, че и квартири предлагат да ги любиш.. Какво си се пуснал да чукаш циганки сървайвър ..![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...