Здравейте, преди година се преместих да живея на друго място, вече не съм при приятелите ми, но не това е проблемът разбира се. Виждаме се почти всеки ден, единствената пречка е, че трябва да си тръгвам по-рано, за да имам време да се прибера, но и това не е проблемът. Проблемът ми е, че тук има много цигани, има и нормални, но тези, които срещам по улицата са почти само цигани. Знаете колко нагли и заядливи са те, от скоро започнах да имам и проблеми с тях, докато чакам автобуса например 3ма или 4ма стоят и ми говорят някакви глупости, тоест предизвикват ме да им налетя на бой, случвало ми се е и само един да го прави, а аз съм убеден, че ако се сбия с тях поне един или двама ще ударя стабилно, но дори когато е сам си имам едно на ум, че след това ще дойде с още много и ще си имам проблеми. Мислел съм да доведа доста момчета тук да се разправим по "мъжки", но след това какво.. Отново ще се прибирам или ще излизам сам и нищо не им пречи да ме срещнат някоя групичка и да ме 'приспят'. Знаете, на циганите не им пука особено, носят ножове и така нататък, заяждат се без да им казвам нищо, а аз не искам да се правя на мишка, правейки се, че не ги чувам, докато ми говорят глупости. Какво да правя?
(на 17 съм)