.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Голям фен Аватара на Котка.
    Ся 300 човека ще се втурнат да ти обясняват "как трябва да се разбереш с тях по цивилизован/човешки начин", но циганин от думи не разбира.

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    Цитирай Първоначално написано от Котка. Виж мнението
    Ся 300 човека ще се втурнат да ти обясняват "как трябва да се разбереш с тях по цивилизован/човешки начин", но циганин от думи не разбира.
    +

Ходи ти се сбий с едно семейство цигани тогава, бе, моме.

Аз съм на мнение въобще да не се разбираш с никого - през едното ухо влязло, през другото излязло...
    Да не го мислили за мишок, вика...Ми, ако искаш да си жертваш живота и този на близките си заради едното его - го ахед.
    Но въобще няма нужда от саморазправа на единица срещу държавен проблем, 'щото сам виждаш, че щастие няма да има във всеки случай.
    А реално, ако и циганетата са в твоята възрастова група няма нищо общо с произхода им - днешната младеж са така, ако ще и руснаци да са.
    Като си на годините сам да си избираш къде да живееш си намери място в България без цигани...И ни кажи къде е това, де, че до сега за такова не сме чували.

Мега фен Аватара на baby_baby
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си