Аз съм момиче и не знам какво да ти отговоря.Потребителят грешки като каза това че всички ще ти казват да си оправяш цивизовано.Да ти кажа нещо ще те съветвам да внимаваш какво казваш или какво смяташ да пхравиш защото доста българи биват убити от цигани именно заради това защото са отвънали казали са нещо или са се сбили за бога те дори нещо не им казват просто минават от там и биват убивани и не мисля да викнеш пирятелите си ще има резултат най-много да отидат още невинин жертви .Аз мисля че сериозно си в опасност тъй като очевидно този циганин ти евзел намушка и скамо чака повод да извиква братята си и да те прецукат.Най-добре се махни от тоя квартал да ся ще ми опонират колко е страхливо и един мъж не трябва да прави така.Факт е че изглежда че си свиваш сърмите и бягаш но трябвна човек да си избира битките и да си цени живота живота не ти е даденост и трябв ада помислиш и за близките си.Това ще е направно безмислено.Аз лично изпитвам страх към тях от някои от тях и не знам как бих постъпила.Като бях по-малка се наложи да завърша седми клас в училище пълно с цигани в циганския квартал хората бяха добри тези в квартаа и в училището съуцениците ми се отнасяха доста доста добре както и от квартара поздравят усмихнати и не таят злоба но имаше страшни които да не съм насреща и добре че моите съученцки ме защитаваха тъй като един по-голям ме бе взел намушка и даже хвъри нож по мен въпреки че моя роднина работеше като учителка там може би и заради това да не ме закааха тъй като я уважаваха и може би защото им се харесах не знаили пък в дурго случай където приятелката ми беше с еднин ром и като се видяхме нея я следяха негови роднини за да видят с момче ли излизат и един ден братовчеда на тоя момък е казал на майка ми тъй като тя работи в един магазин и пирятелката ми минава там и прочие че много ме е харесал на външен вид и съм му видяла срамежлива и стях да ме краде да се жена.Майка ми като го каза сериодзнто се претисних стлрях ме беше да излизам където и да е било и тя категорично ме забрани да се виждам с въпросната пирятелка.С цигани нищо общо да нямаш не всички са такива но има роми които развалят репутацията на свестните.