- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Объркан съм.
Здравейте на всички. Първо искам да ви кажа, че съм напълно сериозен, както и много уплашен и притеснен.. Чудя се дали е възможно човек да стане обратен с времето, или пък заради разочарованията си със жените? На 20 съм. До сега не съм бил с жена, влюбвал съм се на два пъти и ми разбиха сърцето. Преди няколко месеца започнах да си фантазирам за мъже... За това как правя секс с тях и другите неща. Не знам какво да мисля и да правя, но имам желание да се отдам на фантазиите си, обаче ме е страх какво ще се случи. Помогнете ми.
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Фен на Ливърпул си - те по дефолт са си обратни![]()
Мастурбирай на жени, така ще засилиш сексуалното си влечение към тях, заглежай по-улицата. Мисли си колко е неприятно да те ръга мъж, или ти да ръгаш и да чуваш как ти пъшка кат маймуна и там да та бара с някви космати ръце. Въй мн смотаноХайде отврати се! Все ще си намериш момиче не се притеснявай, представи си колко прекрасни тела имат и колко удоволствие ти доставя да ги докосваш, не се проваляй.
Или си гей или не не можеш да промениш кой знай колко нещата всичко опира до нагласата ти
Няма защо да се притесняваш. Аз не виждам нищо лошо в хомосексуалните хора. Все пак мисля, че ти е малко рано да разбереш със сигурност с каква ориентация си. Експериментирай, бъди търпелив и ще откриеш себе си.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.