.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    simonka_karamel4eto
    Guest

Arrow Боли ме......

Здравейте пише ви едно скоро навърших.Ето я и моята история.От извесно време харесвам много едно момче.С него се паднахме в един клас което ме прави много щастлива.Отначало ми беше все тая за него той беше този който ме заговаряше и закачаше ,а аз не чуствах нещо към него ,защото още си бях влюбена в бившия ми.Както и да е лека полека започна да ми харесва и то доста и не усетих кога се влюбих в този човек.Харесва ми да го размивам ,да го гледам в очите ,защото има нещо в него което не мога да опиша с думи.Все едно ме хипнотизира с поглед и аз забравям за всичко останало.Обаче се държи странно с мен понякога резервирано и плахо ,но учтиво ,понякога студено,друг път мило когато сме си само двамата .Когато някой го бъзика с мен става нервен ,разсеян и се изчерява.И търся вината в мен като си мисля ,че нещо съм му направила.Боли ме и не издържам вече така да съм във това невидение

Супер фен Аватара на prince
    Говори с него, това е единствения вариант!

Да, определено има нещо. Ами като за начало излезте само двамата. Покажи му, че и ти имаш някакъв интерес към него. Нататък или той трябва да поеме инициативата, или ти, ако си от смелите. И така

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Има много хора, които само таят чувствата си...След като изпитваш нещо към него подхвани деликатно темата докато сте само двамата и така лека по лека си кажи каквото имаш да си казваш...Разговора му е майката!!!

Цитирай Първоначално написано от LipSy Виж мнението
    Има много хора, които само таят чувствата си...След като изпитваш нещо към него подхвани деликатно темата докато сте само двамата и така лека по лека си кажи каквото имаш да си казваш...Разговора му е майката!!!
    И аз така мисля.Ако и двамата обаче не предпиемат нищо е жалко ,защото може и да получи

Намекни му по някакъв начин, че искаш да излезете или направо ако ти стиска ти го покани. Гадаейки никога няма да разбереш.

Защо просто не му кажеш какво изпитваш към него.Поговори с него,излесте някъде и се разберете като хора.Може да испитва нещо но да не си казва,защото или го е срам или го е страх.Някой хора крият,таят чуствата си.По-добре поговорете насаме.

Супер фен Аватара на NissaN
    Pogovorete

Мега фен Аватара на baby_baby
    Според мен го е срам защо не го поканиш да се видите

Боли ме кура хахаха

Цитирай Първоначално написано от Deezer Виж мнението
    Боли ме кура хахаха
    Боли те кура, май не си изпитвал такова чувство. Айде МАРШ от тука.

Цитирай Първоначално написано от zlatna lqstovica Виж мнението
    Защо просто не му кажеш какво изпитваш към него.Поговори с него,излесте някъде и се разберете като хора.Може да испитва нещо но да не си казва,защото или го е срам или го е страх.Някой хора крият,таят чуствата си.По-добре поговорете насаме.
    И аз понякога крия чуствата си по доста причини.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Помисли за обстановката, може да се държи така по безброй хиляди причини, виж около себе си нямаш ли ясен индикатор, примерно, какво не е наред...

И аз съм като теб.В началото моя човек ми беше толкова безразличен, но след всички намеци и неща които направи, просто се влюбих и сега на мен ми е тъпо, но както и да е.

Съвета ми е да не правиш същата тъпа грешка като мен и да действаш колкото се може по-бързо, защото времето лети и накрая момчето ще реши че си безразлична към него и ще си хване друга.

Със сигурност си му направила нещо... но на сърчицето Май истинския проблем е,че не знаете кой да започне пръв... Може да е плах и притеснителен,защото не знае споделено ли е това,което усеща.Бих те посъветвал да намираш време,което да прекарвате заедно и начин,по който да говорите.Ако е необходимо бъди откровена - кажи му какво усещаш... както казаха в по-горния коментар - НЕ губи време макар да ти се струва,че го имаш в големи количества

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си