Здравейте, не измислих по смислено име на темата и не съм сигурен дали това е правилният раздел ако съм объркал моля преместете темата, благодаря!!!

Така и сега по темата
Аз съм на 15 от месец и 2 седмици съм в Лондон за да уча. Така де това няма много голямо значение но трябваше да дам старт на темата. Малко след като дойдох тук се запознах с едно момиче на моята възраст също българка тя ме харесва аз също, излизахме можех да започна връзка но нещо вътре в мен ме спря.И малко след това...преди 2 седмици се запознах с едно друго момиче и доста хлътнах по нея (по-голяма е от мен с 1 година).Същият ден вечерта правихме купон беше много яко, но проблемът е там, че момичето по което съм хлътнал си хареса един от съквартирантите ми (той е на 19). В събота (по миналата вечер) пак правихме купон отново си изкарахме супер.И така де момчето на 19 има приятелка която беше тук в Лондон но си тръгна за България...И сега той се усети, че въпросното момиче го харесва но е доста объркан (забравих да кажа, че сме големи приятели с него) и той сподели днес, че и той я харесва но му е малко кофти заради приятелката му и не иска много много да влиза в друга връзка. И другата събота пак ще има купон на който ще присъстват и двете въпросни дами и така де дайте ми съвет доста съм объркан и не знам какво да правя. Не съм достатъчно изчерпателен за което се извинявам но в момента в главата ми е каша...искам помощ!
Благодаря, надявам се да ми помогнете

П.С. Може би съм допуснал много правописни грешки, но се извинявам и пак казвам просто в главата ми е каша! Благодаря за разбирането