Цитирай Първоначално написано от asdfghjklbro Виж мнението
Здравейте, на 14 години съм и имам проблем с момичетата. Не съм някакъв зубрач в училище, обличам се хубаво, излизах навън често с приятели през лятната ваканция, не познавам много хора (то нашата групичка не е от 'известните деца' в града), по цял ден съм вкъщи на компютъра и пиша домашна. Сега съм 8 клас и дойдоха момичета от другите училища, които са много хубави и имам симпатии към тях.Не съм като другите да се бия за момиче, не искам секс, а просто връзка. Срамежлив съм до една степен, докато не се запознаем немога да отлепя и дума. Та искам съвет как да направя впечатление или да заговоря някое момиче?
Без значение колко момичета си заговорил през живота си, винаги ще те е страх да го направиш, малко или много, ще го има. Това е дълбоко заложено в гените на хората из целия свят и се отнася до страха за оцеляване. Преди стотици и хиляди години, ако мъж заговори грешната жена го е грозяла опастност от смърт. В днешно време такава опастност почти не съществува, освен ако не заговориш жена в селска дискотека, която е обградена от 5-а пияни маймуни. Нормално е да те е страх и да се притесняваш, просто трябва да го потиснеш и веднага щом видиш момичето, което ти харесва, да го заговориш, защото колкото повече отлагаш, толкова повече ще анализираш и повече ще те хваща страх. След като го направиш, ще изпиташ чувство на облекчение.