.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Повече от фен Аватара на Anastasiq5910

Exclamation Помощ !!! Важно е

Здравейте, ще говоря направо. Днес ровейки се из интернет попаднах на сайт, събиращ подписи за прекратяването на вивисекцията, или иначе експериментите с животни. Понеже съм човек, който обича животните, реших да се включа и да разпространя тази гражданска инициатива.
    Подписката е легитимна и мулти-национална. Тя търси да събере 1 000 000 подписа на пълнолетни граждани на ЕС (в съотвествие с правилата за гражданските инициативи), за да бъде принуден ЕП да направи публично изслушване и да внесе желаните промени в общо-европейското законодателство.От България са необходими минимум 16 500 подписа. Към Април 2013 броят им обаче е 355. А общият брой на събраните подписи на територията на ЕС едва надхвърля 200 000. Крайният срок на инициативата е ноември 2013.
    Не мисля да ви говоря колко мъчително и ужасно е това, което се случва на животните. Просто ще помоля хората, на които им пука поне малко, да се присъединят. Отнема по-малко от минута.

Ето и сайта: http://www.stopvivisection.eu/bg Благодаря Ви

това го копирах от ,,училище" от AnimalHHelp

ако обичаш животните се подпиши става за 1-2 минути

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    да хайде нека да го направим

И това в.. "Секс"? :/

Има и една тема в Козметика и диети "Нека спрем тестването върху животни". Не знам защо си постнала тук.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Cloud9
    Добре,не ме разбирайте погрешно, но не разбирам едно.Хубаво,спираме тестването на животните.Но после какво?На какво ще тестваме тая козметика или лекарства?На хората ако се тестваше по-малко ли ще ви е жал?

Мега фен Аватара на draid
    Обичам животните, но повечето от лекарствата променили света в момента са факт, точно с помощта на такива тестове. Същото се отнася и за Генетичните тестове и т.н. и т.н. колкото и зле да ви звучи, такива тестове са необходими за да върви медицината напред и както се тества върху животни, така се тества и върху хора, преди да бъде даден продукт признат за полезен да речем.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Нека се извършват експерименти върху тъпи путки като Виоленза, къде мога да си подпиша за това?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Нека тестват върху животните. Просто не по брутален начин

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Нека тестват върху животните. Просто не по брутален начин
    Ей значи!като чуя брутално тестване и си представям как се подиграват ан животното и го ритата преди да направят експеримент с препарат, който може да го деформира или убие.Няма безопасен начин да се правят тези изследвания и за първи път чувам за алтернативен начин на изследване.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    доста сексуална тема, възбудих се.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на NissaN
    Не ми пука за животните.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Отдавна съм се подписала.

Имаше и една специално против опитите с животни в българските МУ.
    и аз така

Banned
    Кви са тия простотии бе? Колко секс има се прави на тоя свят, те с някви странни думи взели да се занимават...

Няма лошо, но защо темата е в раздел "Секс"!?

Цитирай Първоначално написано от John_Deep Виж мнението
    И това в.. "Секс"? :/
    Колкото и да си отдадена на закрилата над животните, тук единствено подходящо по темата ти би било "Да спрем секса с животни".
    Kолкото до самото тестване върху животни мисля, че този въпрос е бил актуален преди деситилетия и резултата е налице.

Поздрави,
    Батя Skeletoner

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Да не ви чувам.

Алтернативни методи има не от вчера и не една-две компании изцяло са преустановили тестовете с животни.
    И колко струват ?
    В сми, нали не си мислиш, че живеем в свят с розови еднорози, където на някого му дреме за нещо друго, когато става дума за пари.
    Честно.
    Ако някой спре тестовете с животни , ще е за пиар. Отново за пари.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на babity
    Информираните млади хора, които не правят разлика между животните от различни направления. Не всички животни на света са компаньони и любимци.

Между другото, според закона на животните не бива (и не се! при извършването на научно изследователска дейност) причинява болка или стрес на животните. Риска от смърт го има и докато го гледате същия плъх в дома си, в широка клетка, която според вас го прави щастлив, докато си въобразявате, че той разбира и чувства.

Прогресът има цена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си