.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Скучна съм!

Проблемът е там,че съм стиснителна и не съм забавна..idk просто като се съберем групичката аз само мълча и се смея,но искам и аз да разсмивам момчета и момичетата,най-вече момчетата. не ги знам как им се получава това на другите момичета. Нямам никакви теми,а и нищо не ми идва на ум и усещам,че съм им скучна..Много ми е трудно така!!

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Просто си такъв характер . Няма нищо лошо в това пък и като знам кви простотии говорят повечето да 'разсмиват' , по-добре че си такава

покажи им един пръст и ще се разсмеят
    гаранция.

Благодаря за отговорите все пак

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Има хора, които обичат да бъдат слушатели. Ти явно си една от тях. Като цяло няма нищо лошо в това. Нормално е от време на време да те побутват и да ти викат - Айде, кажи нещо де! ...Случва се. Все пак предполагам, че с времето имаш шанс да се промениш, но не и на сила!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от maldini Виж мнението
    Просто си такъв характер . Няма нищо лошо в това пък и като знам кви простотии говорят повечето да 'разсмиват' , по-добре че си такава
    +1

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от LipSy Виж мнението
    Има хора, които обичат да бъдат слушатели. Ти явно си една от тях. Като цяло няма нищо лошо в това. Нормално е от време на време да те побутват и да ти викат - Айде, кажи нещо де! ...Случва се. Все пак предполагам, че с времето имаш шанс да се промениш, но не и на сила!
    да така е
    според мен не говориш толкова ,защото се притесняваш да не кажеш нещо грешно . Да не ти пука толкова ,гледай да се включваш в разговора и така
    но дори и да не говориш много пак ще си мн по-привлекателна от някоя дърдорана ,дет не можеш да и запушиш устата

Голям фен Аватара на sunshine :**
    всеки си има характер в никакъв случай не си скучна , както ти самата каза просто се притесняваш да се намесваш за да не кажеш нещо неподходящо.Просто се отпусни и си говори каквото искаш и тъпо да е , и без смисъл да е - всички говорят разни тъпизми и простотии и ти няма да се различаваш много от другите , така че давай го смело !!!! да живеят лудите

До тука коментарите според мен не помагат. Усещал съм т'ва което ти в момента. Пробвай да се отпуснеш. Важното е ти да се забавляваш , живота си е твой. Ако пък не те кефи да разказваш вицове и простотии като другите може и да не го правиш.

Искрено благодаря на maldini , sunshine :** и amaz1nG

Цитирай Първоначално написано от SpringBreakBitch Виж мнението
    усещам,че съм им скучна.
    Да така е.
    |DC -Wild#Cat!!♥

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Цитирай Първоначално написано от LipSy Виж мнението
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си