- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблеми със семейството
Здравейте , имам проблеми със семейството- никакъв ред.
На 18 години съм момче от София и вече се изнервям, че няма никакъв ред у дома.
Пълен хаус е.Кръвното ми е ниско, на наще не им пука за това изобщо.
Ще ме попитате за какво пиша тук, еми с надеждата, че някой би ми помогнал.
Ако разчитам сам да си помогна или пък наще, ще се разболея още повече.
Надявам се, че има добри хора и някой би ми помогнал.
Ако никой не ми помогне другата седмица се самоубивам.
Силно се надявам, че някой ще ми помогне.Ако някой иска да ми помогне ще му разкажа за положениеето ми.
какво по-точно е положението, в което се намираш?, т.е. това, което те докарва до криза?
У нас е 16 градуса, нищо не е включено и ми е студено. Сигурно е от ниското кръвно налягане.Ако никой не помогне, даже още другата седмица към срядя може да си замина за винаги.Не може да продължава така положението.
UP
вчера ти постнах съобщение, но ти може би не си го видял?!
имаш ли поне какво да ядеш(храна)?, можеш да се храниш и да спортуваш в къщи и навън - например можеш да се разхождаш колкото се може по-продължително, градът е пълен с улици и паркове - преди години аз имах подобен проблем и го решавах така
прочете ли горния ми пост?
Комина не е чистен на къщата, дето живея.Баща ми запали печката и тука още малко ще се издуша.Няма да чакам много.Няколко дена още, ако никой не тръгне да ми помага- изчезвам за винаги и хич няма да ми пука за никой и нищо.
и у нас, ако беше пълен хаус, щях да се самоубия
мразя хауса!
понеделник е добре
нова седмица, нов късмет!
никой ли няма да помогне ?!? ама, че хора ;(
Не,че нещо...ама хем имаш проблем,не си доволен хем капризничиш. Явно родителите ти не са толкова гадни и им пука за теб. Нито конкретизираш проблема, а в същото време продължаваш да се оплакваш....не знам каква точно помощ очакваш....
Еми дай тогава всички да се молим на хората за помощ а? Батенце, въпреки че съм по голям от тебе с 2 години, ако чакаш някой да ти помогне по-добре въри си легай. Тоя живот е твой, ти тряя го живееш,ако трябва винаги за нещо някой да ти помага,как очакваш да се научиш и да бъдеш самостоятелен?
ако те взема при мен, много бой и ебане ще земеш, мда =) за сръбското да не говорим
Ти сериозно ли? Опитвал ли си поне да поговориш с баща ти/майка ти? Има хора, които са много по-зле от теб, нямат родители,живеят по домове. Да не мислиш,че там е по-хубаво? Може родителите ти в момента да са зле финансово, не да не ти дават пари просто така. Говори с тях,не хапят!