На 16 съм.Имам цикъл от около някъде 2 год.Проблема е че не е мн. нередовен.Няколко месеца ми идва не една и съща дата ...на следващите на друга дата по-късно или по-рано.Има периоди когато всеки месец е на различни дати.Най-краткия период който съм имала м/у 2 менстр. е 23 дни а най-дългия 34.
Последния път ми закъсня с около седмица и ми дойде на 09.09 и странното беше че не ме боляха гърдите известно време преди менст. както обикновено и беше само 4 дни,а по принцип е по 6 и не беше въобще със същата обилност както предишните пъти.Като цяло мина доста ,,леко''.Това което ме притеснява е че на 28,09 съм на сватба и не знам дали няма да се случи да дойде няколко дни преди нея или на самия ден,че да развали всичко,а и от няколко дни усещам напрежение в гърдите.Всичко това ме побърква,въпреки че досега не ми се е случвало да ми идва още на 20 ден.(смятано от 09.09-28.09),но не знама времето минава и ако е нужно да направя нещо.Чела съм за хапчета които могат да изместят цикъла по късно,но забелязах че се пият седмица преди датата в която трябва да ти дойде,а аз си нямам и идея кога ще ми дойде.Чувала съм и за витам.Ц но не знам до колко е ефикасен.
И сега моля за мнения Ако някой може да даде съвет....дали се е сблъсквал с нещо подобно,ако знае начин да се справя.Ще съм много благодарна на всеки който даде мнение.