.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Ревност ..

Ревност ..

Какво да направя за да спра да ревнувам толкова много приятелката ми ?

За това няма лек. Но замисли се, ако искаше някой друг, нямаше да е с теб. Тя давала ли ти е поводи за ревност иначе?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ох, колко познато..

ако не искаш да я загубиш и да се разделите, заради това ще трябва да се промениш и да й имаш доверие
    иначее...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    намери си друго занимание - алкохол, наркотици, рушене на публична собственост, покемон

Самия факт, че ревнуваш говори много.
    Ако тя е малко по навътре в нещата ще разбере, че държиш много на нея.
    Ако не я ревнуваш значи просто не ти пука за нея.
    Гледай да не се натрапваш много ревнувай си но не го показвай не и натяквай и не и забранявай това и онова за да я ограничиш поради факта, че си вманиячен.

Не трябва да я ревнуваш за глупости. Нормална ревност е, когато има реална заплаха, а не че се обадила на някой по улицата или се заговорила с някой. Внимавай, защото момичетата не обичат да се чувстват вързани.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Работи върху самочувствието си и ще чувстваш територията си по-малко застрашена.

Еми да ама аз се притеснявам да не като излиза с неини приятелки и да си говорят за други момчета и такива някакви , примерно тоя много хубав да много и такива подобни ....

Да ревнуваш е нормално, но никога не играе в твоя полза, особено ако е няква маниакална, задушаваща ревност. Това просто е унищожител номер едно на връзки. За да си решиш проблема се замисли какви са следствията от ревността ти, например: забраняваш й да се вижда с този и онзи, започваш да я обвиняваш за това и онова, съмняваш се във всяко нейно действие и дума и т.н., списъкът е доста дълъг. След като установиш какви са следствията от ревността ти ги отстрани, просто като не ги допускаш втори път, не я ограничавай в нищо, не я обвинявай, не прави нищо пряко адресирано до нея, приятно ли ти е когато вашите те наказват, забраняват ти разни неща и те ограничават? Е, на нея и е още по-тъпо, защото тези ограничения освен техните ги поставяш и ти, най-близкият й човек. Стегни се малко.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от shprits Виж мнението
    Еми да ама аз се притеснявам да не като излиза с неини приятелки и да си говорят за други момчета и такива някакви , примерно тоя много хубав да много и такива подобни ....
    Ти не обсъждаш ли произволни пички с приятелите си?

Не мен не ме интересуват другите и не обсъждам с никои други момичета

Мега фен Аватара на baby_baby
    Имай доверие тя ако е поискала друг да си го е хванала

Еми да ама мен ме е страх а утре правим година заедно постоянно мисля че ще ме остави заради някои и темподобни , постоянно се караме заради мен ,за най малкото нещо се караме как да спра ?

Оправи си самочувствието и спри да си мислиш простотии, за 1 година не те е оставила, сигурно е привързана и те обича. Ама ако продължаваш да се държиш зле... ще те напусне. Ревнуваш я, защото явно си мислиш "тя е много яка, тя е супер готина, аз съм ѝ под нивото, не съм кой знае какво, тя ще си намери друг."
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на prince
    Трябва да ревнуваш, пазиш и контролираш иначе някой друг ще ти заеме мястото.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Стига да не си вманиячен, няма проблеми

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Има ли защо да я ревнуваш, провокира ли те с нещо? Ако отговора е да- продължавай! Ако е не- спри, на нея ще и писне и какво става с тебе- сам си оставаш. Аз също ревнувам много и с причина и без. За мен това не е чак толкова лошо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си