Случвало ли ви се е да правите грешки след грешки все едно са по списък? В толкова объркана ситуация никога не съм била до сега. Как се справяте, когато всичко ви се е сринало и се чувствате все едно сте на дъното? Толкова много грешки направих и си блъскам главата как да започна да ги решавам и не мога, и не мога да намеря решение.. Искам повече от всичко да върна времето назад, а мисълта, че не мога направо ме побърква. Осъзнавам напълно, че аз съм си направила всичко и заради себе си съм в това положение. Имах сериозна връзка година и половина и когато свърши всичко ми се срина някак. Започнах да падам и падам.. И се осъзнах чак сега, когато положението е много лошо вече. Занимавах се с доста момчета и тръгна лоша слава по мой адрес и сега това ми пречи във всичко, всеки има изградено мнение преди дори да е разговарял с мен. Не искам да е така, не мога да го приема и няма да го приема искам да си възвърна респекта от преди. Как? Попадали ли сте в такава ситуация? И наистина ако почнете да ме обиждате и да ми казвате, че сама съм си направила всичко, сега да си страдам няма да е от полза. Наистина осъзнавам напълно, че аз съм си виновна. Просто искам да ме посъветвате как да се справя с всичко това.