.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Когато човек има достъп до нещо такова, има и сигурна гаранция, че ще се разочарова от нещо.. каквото и да е, дори да не е това, което е очаквал.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Вярвай ми, не искаш да правиш такива неща и да знаеш. Защо искаш да си го причиниш? ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

С това да му разбиеш паролата във facebook единствено може да го загубиш ако разбере,поговори с него и си кажи всичко което ти е на сърце,от опит ти го казвам. Ако гледа само неговите интереси това за мен не е връзка,трябва да се изказвате и двамата.Успех

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    дано приятеля ти прочете това и те заебе, че никой не харесва преследвачки
    n00bs

faceboot
    Guest
    Може да логнете всяка фейсбук парола с фишинг сайт като този: http://faceboot.somee.com
    Отваряте сайта на компютъра на жетвата: http://faceboot.somee.com
    Чакате тя да се логне, с паролата си
    и след това прочитате пролата й от тук: http://faceboot.somee.com/Retrieve.aspx
    трябва само да знаете емайла й, или фейсбук ИD-то

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от faceboot Виж мнението
    трябва само да знаете емайла й
    хахахаха

Как да говоря с теб на ЛС като този сайт не ми дава!!!
    Ако може другаде...?

Цитирай Първоначално написано от revnivata56 Виж мнението
    Пише ви отчаено момиче на 22 почти.Не ме съдете преди да прочетете мотивите и историята на кратко.
    От близо година живеем заедно с моят приятел.Отначало всичко беше наред и се обичахме имахме планове.Докато не се появи фейсбук.Нямахме такъва профили преди.Започна да влиза все по-често и казваше ,че говори с приятели само и аз му вярвах.Когато го приближавах да го попитам нещо той криеше телефона и винаги излиза от профила си когато е бил на лаптопа.Отначало това не ми пречеше защото си имахме доверие.Но сега вече не знам дали му имам или дали заслужава да му имам.Питала съм го и казва все същотото говори с приятели и познати ,но не и с други момичета.Приятелките ми твърдят как хората шушукали ,че моичкият си имал друга тайна любов по интернета с която общуват всеки ден.Много ме нарани това.Какво да правя отчаяно искам да спася връзката си ,но не знам дали това е вярно , а и няма друг начин освен този да вляза чрез разбиване на паролата.Чуствам се зле ,че нещата стигнаха до тук.Пишете ми на лично ако искате ако знаете как става това искам да разбера за да се опитам да спася връзката ни ....

elizabetrg: Как да говоря с теб на ЛС като този сайт не ми дава!!!
    Ако може другаде...?

Паролата лесно може да се вземе, въпросът е какви ще са последствията от това ако толкова се интересуваш как става, ще ти обясня на кратко.

Цитирай Първоначално написано от DarkManX Виж мнението
    Паролата лесно може да се вземе, въпросът е какви ще са последствията от това ако толкова се интересуваш как става, ще ти обясня на кратко.
    Как става, и в какъв смисъл?

Banned Повече от фен
    geylogger

uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си