Пише ви отчаено момиче на 22 почти.Не ме съдете преди да прочетете мотивите и историята на кратко.
От близо година живеем заедно с моят приятел.Отначало всичко беше наред и се обичахме имахме планове.Докато не се появи фейсбук.Нямахме такъва профили преди.Започна да влиза все по-често и казваше ,че говори с приятели само и аз му вярвах.Когато го приближавах да го попитам нещо той криеше телефона и винаги излиза от профила си когато е бил на лаптопа.Отначало това не ми пречеше защото си имахме доверие.Но сега вече не знам дали му имам или дали заслужава да му имам.Питала съм го и казва все същотото говори с приятели и познати ,но не и с други момичета.Приятелките ми твърдят как хората шушукали ,че моичкият си имал друга тайна любов по интернета с която общуват всеки ден.Много ме нарани това.Какво да правя отчаяно искам да спася връзката си ,но не знам дали това е вярно , а и няма друг начин освен този да вляза чрез разбиване на паролата.Чуствам се зле ,че нещата стигнаха до тук.Пишете ми на лично ако искате ако знаете как става това искам да разбера за да се опитам да спася връзката ни ....