.
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Threaded View

Red face :) малко разнообразие

Здравейте всички
    От доста време не бях влизала в сайта, но като гледам темите (особено тук) са си все същите. Все някой се оплаква и търси съвет от останалите. Разбирам и мисля,че всички разбираме- понякога човек има нужда да разкрие мислите си пред напълно непознати хора. Но хора недейте да се травмирате толкова от любовните случки в тийн годините, всичко минава! Да и аз съм имала разбито сърце, както повечето от вас, но стресът който преживяваме не си заслужава. Бъдете по-усмихнати и приемайте нещата с по-голяма лекота, дори малко непукизъм Рано или късно всичко се нарежда! Може някой да ме съди, че се правя едва ли не на дървен философ, но... :Д И да допълня, вечното мъчение- РЕВНОСТТА! Безсмислено чувство! Ако някой иска да е с вас, то ще бъде- САМО с вас! Ако пък се опитва да ви върти по няколко, значи нито знае какво иска, нито познава чувството. (мое мнение, изкажете се и вие).Предлагам всеки от нас да сподели хубава, запомняща се случка с човека до нас или такъв, с който сме имали връзка.
    Последно редактирано от s.dance33 : 09-22-2013 на 08:54
    And who am I? That's one secret I'll never tell ... You know you love me. XOXО <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си