как да скъсам с гаджето ???
с трион
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
сериозно питам
какво му е сложното да кажеш, че искаш да се разделите и да посочиш кратка аргументация защо
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
ок ама тя ме обича и не подозира изобщо че искам да се разделим и ще бъде като гръм от бяло небе за нея и искам да го направя адски деликатно така че да я нараня колкото може по-малко.
Кажи и, че като я погледнеш от далеч, прилича на мъж!![]()
Последно редактирано от bilqnavod : 09-22-2013 на 09:41
не хора даите сериозно моля ви нямам си на идея как да го направя![]()
Каквото и да кажеш, ще я нараниш така че...
Просто и кажи истината.. защо искаш и тва е
знам че е неизбежно да я нараня но искам да е колкото може по-малко
хора не мога да реша дали да скъсам с нея в един момент мисля че не я харесвам вече изобщо а в друг започвам отново да я харесвам и съм адски объркан ;(
Няма как да скъсаш с нея без да я нараниш .. Първо изясни на себе си дали искаш да си с нея или не и тогава направи това, което сметнеш за правилно.![]()
Важно е да решиш, дали още имаш чувства или не. Ако нямаш трябва да и споделиш, истината не прехвърляй вината за раздялата ви върху нея, но и не я поемай цялата.Обясни й че и двамата сте допуснали грешки.Не бягай след като й го кажеш.Ако иска да те пита нещо бъди мъж и й отговори честно без да я нагрубяваш, например ако попита
- Ама, мило, защо нали много се обичахме,какво стана?
Не й отговаряй:
- Ами спря да се гримираш и ся вечи си ми непривлекателнаа!
И изчакай да се успокои и тогава си тръгни, защото майка ми е лекар и често ходят момичета които започват да припадат, защото не ядат, има такива, които си посягат на живота,абе всякакви сцени могат да се случат, затова се дръж мило....
и успех (въпреки че не съм сигурна дали в такава ситуация точно се пожелава)
Кажи й истинската причина, която те е накарала да пожелаеш раздяла, не се опитвай изкуствено да смекчаваш ситуацията, само ще стане по-зле - неискреността обикновено си личи. Не вмъквай и клишета от типа "Прекрасна си и не е в теб вината, просто се изчерпах откъм емоции...", усещането, което остава след нещо подобно, е повече от гадно (не говоря от личен опит, слава богу :д). Просто бъди максимално коректен, отговори й на всички въпроси, постарай се краят да не изглежда 'размит'. И задължително се вижте, никакви небрежни съобщения, целящи да избегнат неудобството.
Последно редактирано от paradosou : 09-24-2013 на 08:05
Пиши и смс, звънни и или и пиши в фейсбук, като всеки един глупав човек.
Но на акъл си седми.Нищо лично. Не може да си достатъчно сигурен че искаш да скъсаш с някого,но да не смееш да скъсаш с него.