Първоначално написано от
3auko bauko
Не съм се залъгвал с Михаела,защото тя е прекрасна ,не е момиченце ,което не знае как да се държи и най-вече не знае с кого да си ляга и с кого не.С Таня там беше проблема,че тя имаше нужда от внимание на мъжете ,да тя е красива и умна,но й липсваше самочувствие и опитваше с това,че е секси и красива и нарани мен с това,че искаше всички мъже да й обръщат внимание ,дори ми изневери. Михаела не е такава,тя е по-голяма от Таня и не знам може би ги е изживяла тези работи и просто знае какво иска и знае най-вече как да се държи,но естествено и тя прави грешки,тя пък е нереално ревнива ..казва ми ,че постоянно съм с други ,няма ми доверие ,защото да кажем ,че съм симпатично момче и съм доста контактен и доста се бъзикам , и тя си мисли,че щом говоря с красиво момиче и край вече спя с нея..a Таня .. ух това момиче е лудница във всяко отношение ,но пък аз не й вярвам ,кълне ми се всяка вечер ми звъни.. идва до вкъщи защото живеем през 4 блока .. и ми обяснява колко ме обича и колко съжалява и т.н .. Това което искам е просто да съм щастлив ,да ми е яко с момичето и най-вече да ме кара да се усмихвам.. ;[