- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Подуване на малката срамна устна..
От няколко месеца водя полов живот и е било само с един човек до сега..След половите актове съм забелязала,че едната ми малка срамна устна е леко подута,четох в различни форуми , че може да е от презервативите или от следствие на без презервативи , сменихме ги , но пак седи уголемена .. Не разбирам в мен ли е проблема , постоянно се мия като полудяла и пак си седи и не съм правила секс от 3 седмици някъде , но няма никаква разлика от преди , не спада подутото..Какво е вашето мнение?
Последно редактирано от Galya0805 : 09-19-2013 на 21:06
Моето професионално мнение по твоята некомпетентна тема е, че трябва да отидеш най-добре на доктор освен ако не искаш да слушаш съветите на 14-15-16 годишни, разбирачи и разбирачки.
какво по дяволите е "малката срамна устна"
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
бахти простотията, заклевам се, че за първи път чувам за малки и големи срамни устни![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
в тоя форум все пак можело и да научи нещо човек, въпреки, че е безполезно![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
Не се тревожи, може да е от протъркване. Имаше аналогичен случай с моя приятелка. Също те съветвам да провериш дали ти понася бельото след секс, тъй като то много силно влияе. Съветът ми е да не я миеш като откачена, защото така не може да си изгради самата вагина собствена резистентност, демек разглезваш я![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
може просто да си се протрила ако толкова се притесняваш ходи на лекар