- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- :) малко разнообразие
Здравейте всички![]()
От доста време не бях влизала в сайта, но като гледам темите (особено тук) са си все същите. Все някой се оплаква и търси съвет от останалите. Разбирам и мисля,че всички разбираме- понякога човек има нужда да разкрие мислите си пред напълно непознати хора. Но хора недейте да се травмирате толкова от любовните случки в тийн годините, всичко минава! Да и аз съм имала разбито сърце, както повечето от вас, но стресът който преживяваме не си заслужава. Бъдете по-усмихнати и приемайте нещата с по-голяма лекота, дори малко непукизъмРано или късно всичко се нарежда! Може някой да ме съди, че се правя едва ли не на дървен философ, но... :Д И да допълня, вечното мъчение- РЕВНОСТТА! Безсмислено чувство! Ако някой иска да е с вас, то ще бъде- САМО с вас! Ако пък се опитва да ви върти по няколко, значи нито знае какво иска, нито познава чувството. (мое мнение, изкажете се и вие).Предлагам всеки от нас да сподели хубава, запомняща се случка с човека до нас или такъв, с който сме имали връзка.
Последно редактирано от s.dance33 : 09-22-2013 на 08:54
And who am I? That's one secret I'll never tell ... You know you love me. XOXО <3
аз съм на 16 мисля се за гоуЛяма и имам гадже което много обичаМ, ходим от 1 седмица и съм безкрайно влубена, вчера получих подарък от него и сега ще му пусна.
Аз пък съм на 24, преди 2 седмици се омъжих и се чувствам много добре!. Пожелавам го на всеки!
Оо честитоРадвам се за теб и аз го пожелавам на всеки, а на теб ти пожелавам един прекрасен живот изживян с човека до теб!
And who am I? That's one secret I'll never tell ... You know you love me. XOXО <3
За ревността съм горе-долу съгласна, но все пак ис зависи от ситуацията.. в смисъл има някои момичета, които са склонни да ревнуват и от роднините на приятеля си дори, и да си въобразяват че всяка една негова позната или приятелка има някакви мераци към него.. при мъжете също го има това.. Има и случаи в които сме изревнували партньора от някой и му го връщаме по същия начин, но без да имаме някакви чувства към другия... Като цяло за всяко нещо си зависи от ситуацията..
Колкото до случката с любимия човек, well, в момента приятел нямам, но след 3 часа това може и да се промени :Д Иначе с този човек имаме някои случки например първия ден като се запознахме щобо бяхме се събрали на нещо като купон у тях той ме изпрати до нас казах му чао, направихме по 2-3 крачки всеки в посоката си и се върнахме, почнахме да се целуваме и да.. не знам мнг му се изкефих на тоя момент ;д после като се прибирал, щото трябваше да мине през двора на една изоставена сграда, подхлъзнал се и се хванал за първото което хванал... за негов късмет се оказало шипков храст... и на другата сутрин ми звъни братовчедка му и ми вика абе ти снощи целувала ли си се с братовчеда и аз викам да и тя вика оо ето защо беше толкова щастлив въпреки че беше целия в тръни и аз на 7563409689307928637265438750967 небе... ;д
да, да ,да и твоето мнение подкрепям за ревността :Д Случката е супер сладка, въпреки че човека се е изподрал :Д Надявам се след 3 часа наистина да се промени статуса необвързана :Д
Вчера с приятеля ми направихме половин година заедно и съм много щастлива. С всеки ден го обичам повече и повече. Изкарахме си страхотно. Толкова планове имаме, толкова неща искаме да правим заедно иии едно по едно се случват.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5