- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- мон практики
Някой карал ли е стаж? Какъв :Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ходих на една платена практика от училище, ако се счита.
Един приятел и колеги ходят - няма такава набутвация. Месец и половина (6 седмици) по 8 часа - 480 лева ... чист доброволчески труд.
При нас бяха 240 часа за 300 лева в хотел или музей по свое усмотрение. По 6 часа максимум на ден и по 30 на седмица. Явно говорим за едно и също нещо. Бих казала, че е някаква отвратителна глупост, сега си чакам парите и да се надяваме до края на тази седмица да си ги взема.
Записах се
Ходих три-четири дена, спрях да ходя и пак ми дадоха парите :Д
Късметлия, аз се занимавах с простотии само. Основно киснех навън да пия кафе с приятели и само един или два пъти съм седяла точно толкова, колкото съм си писала. Обикновено след проверка си тръгвах безцеремонно. Проверяващата беше ужас абсолютен - доколкото разбрах имат право да проверяват само 3 пъти, а тя идваше почти всеки ден. И все намираше с какво да се заяжда.
И аз мисля да отида сега да видя за какво става въпрос.
стажа е като умрялото бебе, на никой не му се занимава с него, ама то си е все там и няма да се закопае само
n00bs
даже ме одобриха Niggassssssssss
но като че ли няма да е точно това. Не отговаря на същността ми:Д
И аз съм ходил на стаж по специалността в една корабостроителница. По цял ден пляскахме белот. :д
друго си е да ти дават по 1200 на месец
Аз основно кафета по 20 стотинки пиех и се занимавах с глупости. Първите 2-3 седмици научих програмата за резервациите и после нищо.