- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хмм.. объркан?
Здравейте, принципно не пиша във форуми, но сега реших да споделя това, което ме "тормози" леко, с цел да намеря по-лесно решение! Обичам адски много едно момиче от моя клас (Тя знае това) , но не сме го дискутирали сериозно. Различни хора и различни вкусове. Тя НЕ ме харесва. Харесва най-добрият ми приятел, с който вече почти нямаме никакви отношения заради нея. И все пак се радвам, че тя в момента е щастлива, тъй като той се отнася добре с нея, но всичко това се дължи на мен. Аз съм човекът в сенките, който прави всичко .. Чудя се, дали съм бил глупав да оправям отношения между тях и да ги сближавам, вместо да се възползвам от това, че той я нараняваше и да бях до нея.. не мислих, че щеше да е щастлива и гледах да и помогна по възможно най-допустимия начин. Това означава ли истинска любов? Главният ми проблем е, че трудно мога да я забравя.. радвам се МНОГО, че е щастлива, но винаги хората, които оправят нещата страдат най-много. Трудно ще е да я забравя, тъй като сме в 1 клас и я виждам всеки ден. Засега я игнорирвам стабилно, но и тя не показва признаци, че има няква нужда от мене, така че това е знак да продължавам в същия дух. Но дори чувствата ми да отминат аз няма да я забравя скоро.. точно това ме тормози. Не съм от хората, които когато направят нещо за някой го натякват постоянно.. Аз дори НЕ казвам, че съм направил нещо такова. Ако някой ден разбере - добре, ако не разбере - още по-добре. Как да постъпя от тук нататък? Да я заговарям ли? Да и пиша ли? Да се опитам ли да се сближа с нея? Да продължа ли с операция "забравяне"? Ако имате отговор на тези въпроси, моля обосновете се.. Наистина се нуждая от малък съвет.
Благодаря ви предварително..
Последно редактирано от v3ndetta7 : 09-23-2013 на 18:00
Много путкенско, бръкни си в гащите и си намери кура.
Почни да излизаш с други момичета.
Опитай се да се задълбочиш в друго момиче,да го опознаеш и да ти послужи като лост да забравиш настоящето.Защото вече е ясно че няма бъдеще с настоящето,в един клас сте и се очаква този мини-ад да го преживяваш всеки ден.
Просто сменяй посоката,трудно ще е и ще става постепенно ,но ще стане. Пак е по-добрия вариант от онзи,да си вглъбен в момиче което си споделя живота с друг пич.
По-добре си отвличай вниманието с други момичета и направи всичко възможно да я забравиш.
Благодаря ви, явно наистина ще трябва да я забравя![]()
Момичетата можеш да ги сменяш всеки ден, истинските приятели са до край с теб. Никога не преебавай приятелството си заради момиче с което дори не знаеш, дали можеш изобщо да имаш сериозна връзка.