Здравейте. Аз съм момче и скоро навърших 17 години нямам много опит с момичетата и все още съм девствен на тази възраст което според мен е жалко и направо ме е срам от това ! Тъпото при мене е че съм нисък и приличам на 1-2 годни по малък .. някой ми избиват комплекси и т.н ама като цяло не съм някво забило хюмне дето по цял ден учи и не излиза и няма време за момичета напротив разбивам си се супер често уча в яко даскало познавам доста хора от този малък град в който живея и като цяло всичко ми е окей освен височината и да кажем това че приличам на малко по малък .. само не мога да разбера защо не ми вързват повечето девойки просто сега искам да го направя с някое много яко момиче и да знам че вече не съм някакъв девствен кавал .. Ама не не и не нямам късмет имал съм шанс и съм го пропускал но сега съжалявам и не ми се чака искам да го направя защото вече мисля че е крайно време като се има на предвид че имам приятели по малки от мене които вече даже и са повтаряли и т.н ! Моля ви дайте някакви съвети какво да правя !