.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Къдрава коса !

Още от малка имам естествено права коса но преди две години бях решила да си направя косата на стъпала. Сега косата ми вече не е на стъпала и долу-горе се изравни, но е къдрава и то доста! Не знам на какво се държи това? Много бих искала старата си коса (правата) .. сега е някаква чуплива
    Има ли някакъв начин да се оправи ?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Може да е от пубертета. Аз така съм чувала, че и косата може да се промени от него. Няма начин да се оправи. Единствено може с преса или със сешоар, но не ти го препоръчвам. Поне не често.

И мен ме сполетя нещо подобно. Преди като малка бях с права и мазна коса, абсолютно права. В пубертета ми се начупи и стана суха. Без нищо да правя, просто ей така.

На дали може да се промени пак. Аз си я изправям със сешоар от скоро, защото иначе стои някак безформена и не е ок.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Абсолютно същото, само че моята сега я чакам да порастне.. Искам си пак правата коса

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Докато съм била на 2-3г. косата ми е била много къдрава. Във детската градина се начупи, а във началното училище беше перфектно права. А сега е чуплива и я изправям
    Няма начин косата ти да стане права, ако не използваш преса/сешоар.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Не можеш да си върнеш обратно стария вид на косата. Със сигурност това не е в следствие на промяната на прическата ти. Според мен също е от пубертета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си