Здравейте.. заглавието на темата май е доста изчерпателно..дори ми се струва смешно поради огромната разлика. Пред тази меко казана за мен стресираща дилема съм от няколко месеца. В семейството ми има медицински лица с които обсъждаме това онова.. но все още не мога да реша кое от двете да избера. Проблемът е, че медицината се изучава да не кажа цял живот.. но със специализациите близо 11години ( ако отпуснат хубави, което е много трудно за човек без връзки ) ,много отговорна и смешно платена, докато информатиката в момента е много търсена и доста високо платена и то за българския стандарт. Биологията ми е много лесна за разлика от химията. Математиката също ми върви но медицината си ме влече. Това което ме спира е, че за да се реализираш в тази сфера и да получаваш адекватно възнаграждение трябва да емигрираш, защото медиците ги ценят навсякъде, само не и тук. Та.. писнало ми е да гледам как се подиграват с хората и как измират от лекарски грешки.. един лекар няма да оправи света, но знаете каква е малката надежда Май попрекалих с писането, но кажете и своите мнения