.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    а добре, за мен това отношение ,което демонстрирате е типично за голяма част от псевдо-докторите, които само ни крадат.
    Нищо лично, но не разбирам хората,които стават доктори, а основната им цел не е спасяването на човешки животи, ами материално облагодаряване .
    Хаха ами всеки който гледа какво си пишем ще си каже това. Няма лошо - твое мнение. Но не ме познаваш и незнаеш защо 2/3 от мен иска това И по горе споменах, че ми е писнало от точно тези " псевдо ", които правят всичко, но не и да лекуват .

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gabriela.gesheva.7 Виж мнението
    Хаха ами всеки който гледа какво си пишем ще си каже това. Няма лошо - твое мнение. Но не ме познаваш и незнаеш защо 2/3 от мен иска това И по горе споменах, че ми е писнало от точно тези " псевдо ", които правят всичко, но не и да лекуват .
    И ? Ще заминеш за Германия? Там всички ще те гледат с добро око, ще лекуваш богаташи, които не знаят какво ги сърби, ще живееш в къща с басейн? С годините ще напреднеш, ще получиш ,,уважение'' като можеща... Това ли си представяш? Това ли е ,,успехът'' ? Както казах - нищо лично и лошо. Различни виждания ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си