.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: За кожата

За кожата

Здравейте, искам малко инфо за бенките и това дали е възможно по някакъв начин да се скрие някоя освен фон дьо тен. Има ли нещо като крем или подобно с цел да се позаличат малко та дори и да се премахнат. Моля, помогнете. Пишете каквото знаете.

Мега фен Аватара на ameli
    Не си прави експерименти.

За кожата

Да така е. Знам че не лива да се правят опити. Просто имам една бенчина на носа не е голяма, съвсем малка е като хълмче е.

Вие имали ли сте такива проблеми? Все едно е че имам някакъв комплекс, а някои казват, че в това било чарът на човека.

Сложно ще е да си заличиш бенката. Може и да загубиш повече отколкото ще спечелиш. Продължавай си с фон дьо тена.

Zdraveite, otnovo ot men. Obra6am se kam momi4etata. Na4ini za izpravqne na kosa osven presa, utiq i moje bi se6uar :P Vklu4ete me kam nqkoq ot va6ite temi Lubopitno mi e kakvo vi valnuva ne samo momi4etata, no i mom4etata. Zadavaite vaprosi

Цитирай Първоначално написано от gerincito Виж мнението
    Zdraveite, otnovo ot men. Obra6am se kam momi4etata. Na4ini za izpravqne na kosa osven presa, utiq i moje bi se6uar :P Vklu4ete me kam nqkoq ot va6ite temi Lubopitno mi e kakvo vi valnuva ne samo momi4etata, no i mom4etata. Zadavaite vaprosi
    Наскоро научих един нова метод за изправяне на косата с фиби. Още докато е мокра я приглаждаш много добре и я закрепваш фиби (най-обикновени дето се продават по 50 за левче). и така правиш цялата коса. Най-накрая става нещо като шапка на главата ти Оставаш така за през нощта и на другия ден е права и с обем. Пробвала съм и става пък и е хубаво че не се изгаря с пресата! Надявам се, че съм помогнала.

Благодаря ти много. Ще пробвам. Най вече, че не се гори.

Здравейте, има ли някой в този час?

Супер фен Аватара на NissaN
    Не знам дали може да се скрие бенка май немое.

Не разбрах за какво искаш да ти пишем, за бенката или за това как да си изправяш косата?

Ако е за бенката- мажи си я с фдт-то и не си прави експерименти. А относно изправянето... има раздел Козметика и диети, в който коментираме тия работи.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си