.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Cool Koга е време да сменим статуса си в facebook

Кога трябва да сменим статуса си на обвързан или ако са ни зарязали, на необвързан.
    П.П Просто питам

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Когато си искаш...а въобще нужно ли е?
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Когато си искаш...а въобще нужно ли е?
    Това е въпросът, дали половинката ще го сметне за .... ами да си помисли "таз пък нали уж ходим що пише че е необвързана?" примерно или "е ний ходим от 3 месеца и таз се пише обвързана"
    интересно ми е мнението на различните хора от различна възраст.Аз лично съм необвързана, както казах просто питам.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Защо трябва фейсбук да знае за връзките ти?

Мега фен Аватара на tori
    Обвързана съм във фейсбук, но статуса ми е скрит. Доста по-лесно ми е да си намирам профила на приятеля по тоя начин вместо да ръчкам търсачката. Принципно когато се сетиш, тогава. Фейсбук не е нещо кой знае колко важно, че да му отдавате такава сериозност.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Обвързана съм във фейсбук, но статуса ми е скрит. Доста по-лесно ми е да си намирам профила на приятеля по тоя начин вместо да ръчкам търсачката. Принципно когато се сетиш, тогава. Фейсбук не е нещо кой знае колко важно, че да му отдавате такава сериозност.
    Да бе да.
    Във фейсбук и аск.фм хората си разказват всичките глупости и целия живот. Как да не е възможно
    Тва на мене са ми приказките за лека нощ

Мега фен Аватара на baby_baby
    и от кога в една връзка е важно дали си си смениш статуса на обвързана или необвързана? няма никакво значение защо изобщо трябва да си го сменяш?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Това беше повод за скандал с една бивша. В крайна сметка се разделихме, причината не беше това, но така започна всичко.

Супер фен Аватара на prince
    Твой избор , сайта няма абсолютно никаво значение. Освен ако не сте някакви маняци.

Връзка над 2 дни, 22 часа, 5 мин и 30 сек. е задължително да бъде отбелязана със статус ОБВЪРЗАНА!!!

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Половината от тия дето насолиха фб-ка са били или ще са обвързани там. В моя град повечето хора ден за ден. Днеска излизате, целувате се- оп обързани. Утре се карате- необвързани. Аз съм против това, но и против противоположното. За мен лично е по-добре да видите на къде отива връзката и тогава да смените семейния си статус.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Според мен отдавате прекалено голямо значение на Фейсбук.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Chacho
    Пробвай да се свържеш с техническата поддръжка на Фейсбук и ги попитай, те ще ти отговорят най-адекватно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Да ви имам чуденките. Сменяш си го ако искаш и когато искаш.

Аз лично преди не го сменях каквото и да ми е положението. Единствено сегашният ми приятел ме е провокирал да съм щастлива и да искам да си сменя статуса. Направих го сигурно 10тина дни след като сме тръгнали.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Cloud9
    Единственото по-досадно нещо от двойките,които на всяка караница си сменят състоянието е тези, които изразяват небивалата си,лигава любов на стените си!!!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    ^хаха дааа.
    ем когато ти е кеф. аз моя съм си го сложила като партньор за по-гъзарско хаха
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Единственото по-досадно нещо от двойките,които на всяка караница си сменят състоянието е тези, които изразяват небивалата си,лигава любов на стените си!!!!!!!!!!!!!
    indeed.

"Ние се обичаме и искаме целия свят да го разбере!"
    (сякаш на някой му пука)
    Welcome to the Jungle...

Колко по-добре щеше да е ако слуховете за платен фб бяха реалност Както по-горните коментари прекалено много проблеми с този фейсбук... ако си обвързан = а си харесал грешна снимка-скандал! а си харесал песен с послание - скандал! Аз го използвам само за да следя новините за изпитни дати за университета, иначе е пълната глупост. Качваш снимка ,харесват ти я и гаджето след малко ти звани "ква е тая офца, ти се ебеш с нея сигурно " Живота е сложен

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Не го барам статусО.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от kirkata1 Виж мнението
    ако си обвързан = а си харесал грешна снимка-скандал! а си харесал песен с послание - скандал! Качваш снимка ,харесват ти я и гаджето след малко ти звани "ква е тая офца, ти се ебеш с нея сигурно " Живота е сложен
    Къде ги намирате тея, бе?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на xoxi
    Кой когато си иска и ако въобще иска. Няма някакви писани правила за тоя сайт. Ако половинката ти обаче го приема чак толкова сериозно и е от такава важност за него/нея, предполагам всеки би направил компромис с някакъв си статус.
    Моят статус например е скрит, а приятелят ми още се води необвързан във фейсбук. От 3 години сме заедно, а в приятели го имам от 2-3 месеца. Според трети лица това означава, че не се обичаме достатъчно.

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Според трети лица това означава, че не се обичаме достатъчно.
    Ами да - за доста хора oбвързани във FB = сериозна връзка. Тъй че вашата не е сериозна, сори.
    Welcome to the Jungle...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Вярно е.

ПС- Много як аватар имаш! : )

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Вярно е.

ПС- Много як аватар имаш! : )
    Мерси!

Социалните мрежи са ни обзели страшно голяма част от ежедневието.Имах позната, която си сменяше статуса на обвързана,когато всъшност е сама, за да може бившия й да я ревнива или пък някоя завистничка да види че не е толкова смотана.Аз моя,признавам си, го смених на обвързана.Но това стана година и нещо след като тръгнахме.Сега нали се водя сгодена ,но не смятам да го сменям.Та въпрос на вкус си е.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Аз в фб съм скрит от всякъде няям снимки и никво инфо за мен и никой не може да вижда кво прая, за мен няя смисъл от това да споделям лична инфо с други хора/а и го ползвам само за учебни цели/, за разлика от повечето фб адиктед, които не могат да живеят без фб искам да го махнат и да видя кво ще праят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си