- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Koга е време да сменим статуса си в facebook
Смени си го. Ще получиш цял куп приятни поздравления
Аз, например, се радвам, когато чрез Фейсбук науча, че някой познат/приятел, който не ми е достатъчно близък, че да ми звънне, се е сгодил или оженил.
Но съм съгласна, че е тъпо при всяка караница да се сменя статуса.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Когато ти решиш.
Но до 3 дена след обновяването трябва и в Google+ да отбележиш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз обожавам да гледам снимките на бебчетата на момичета, с които не сме били толкова близки.А и аз се радвах от сърце на едно много мило момиче, с което не сме се виждали или писали от 3 години.Ще го сменя сигурно 3-4 месеца преди сватбата.
П.С. Сега като се замисля аз хич не качвам снимки и не си обновявам профила,но като ми е скучно обичам да шпионирам други хора![]()
Ам аз за това ползвам фейса - да се информирам кво става с познатите, с които не мога да държа връзка IRL, пък и те да знаят кво се случва с мен. Но пък всеки сам си преценява какво и колко да публикува там.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Когато му дойде времето ще го почустваш![]()
Когато си решиш, на нас например ни отне почти 2 годиниОказа се, че имам познати, които живеят във Facebook и чак тогава разбраха, та получих доста поздравления. Но като цяло за мен е безсмислено, вярно, че facebook е именно за това, но все пак, ако някой не знае за връзката ти, то тогава не ти е близък и не му и трябва да бъде информиран.
Повечето не се замисляте,но по-хубавите момичета биват по- често занимавани да речем във фб.Не е толкова до хвалбата,че ти е гадже,колкото просто да не я занимават другите много много.Мен лично не ме интересува дали ще съм обвързан във фб или не,но и не намирам нищо фатално в това да го покажеш във фб в рамките на нормалното ,естествено![]()
Защо Facebook трябва да знае всичко? Защо трябва да е огледало на личността ти? И изобщо огледало ли е? Това да си сменям стаятуса постоянно, да се тагвам и да пиша какво мисля е все 1 да съобщавам постоянно, когато ходя до тоалетната...
Tsukuda_Hiroshi изсра голямо, шарено лайно.
3-ма души харесват това 2-ма говорят за това
Ебати тъпото питане сменяй си статуса кога искаш дори и да не си обвързана пиши че си или обратното твоя работа ...
Статусът ми си беше на "обвързана" и преди това с цел да се спася от някои настоятелни индивиди. Иначе го сменихме 3 месеца след това, защото той предложи. И да не го бяхме сменяли щеше да ми е все тая. Фейсбук не го ползвам, за да си развявам връзките наляво и надясно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en