.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Hybrid View

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Да не си имал андроид и windows phone, че да правиш сравнения?
    Какво им е лошото примерно на Samsung Galaxy S4 mini, Sony Xperia SP, Huawei Ascend P1 ?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Какво им е лошото примерно на Samsung Galaxy S4 mini, Sony Xperia SP, Huawei Ascend P1 ?
    всички телефони, дето ми казвате са с 1 или 1.5 рам

аз говоря за едни и същи параметри и ако са с различни ос

демек, 512 мб рам и двуядрен на 1 гхз в андроид ще върви по-проблемно, отколкото на уиндоус

но пък вие ми изброявате във високия среден клас у-ва, така, че си има разлика.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Да , имах до скоро nokia lumia 800(продадох я задари фабричните бъгове с камерата, звука и батерията с 30 лева на печалба ) . Имам и таблет, евтин, ама с ебати параметрите- 180 лева- параметри по-добри от на iphone 5. Windows phone не забива, ползвал съм нокиа лумиа 800 1 месец някъде и нито един път не ми е забилa или лагналa(видим лаг).Разцъквал съм s4 и лагва очевидно много гадно.Таблета ми е със custom rom на андроид , root-нат и лагва повече от windows phone и доста по-малко от s4.

П.П. Таблета ми е с android 4.2.2, cortex a7-1ghz, power vr 544mp2 8core gpu.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си