.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Приятелю спри да се излагаш, виж на какво е способен андроид като ОС и сравни с другите такива. S4 mini имам една бройка и телефона е изключително приятен и плавен за работа дори при тежки игри. Най-мощните хардуерно телефони са с Андроид, андроид притежава най-големият пазар за безпалтни приложения / изключвам платените където разбира се епъл бият / Лумиите могат да са хубави телефони, но на същата цена може да си вземеш далеч по-привлекателен телефон с актуална ОС.

Повече от фен Аватара на 8bit
    Бях решил да не се меся, но просто не спирате да ръсите простотии.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Вижте им мизерните продажби и мизерния дял на WP в световен мащаб, после отидете в някой ъгъл и си трайте. Нокия умря много отдавна, а слепите фенове, желая да ми обяснят защо като Лумиите са толкова успешни телефони, Нокия ще бъде придобита от MS ??? Коя успешна компания се оставя да я купят ? Хайде много ми е интересно да ми обясните, ще чакам с нетърпение.
    Тука никой не защитава Нокия, те сами се преебаха като закъсняха да зарежат Симбиан. Забавно е да гледам как сравняваш по пазарен дял операционни системи на 6-7 години с такава на 3. Уиндолс Фоун в момента може да има мизерен дял, но процентът им се повишава всеки месец. И между другото, всяка компания би се оставила да я купят ако и предложат достатъчно пари.

S4 mini имам една бройка и телефона е изключително приятен и плавен за работа дори при тежки игри. Най-мощните хардуерно телефони са с Андроид
    Андроид телефоните имат най-добър хардуер щото софтуера е алтаво писан и се нуждае от 4 ярда. Който казва, че Самсунг телефоните вървят плавно, явно не е имал допир до друг телефон с Андроид. Тръгни да го сравняваш с устройство с чист Андроид или с много лека тема и ще ти стане ясно що за глупости си наредил.

на същата цена може да си вземеш далеч по-привлекателен телефон с актуална ОС.
    Кое не е актуално на Уиндолс Фоун 8? И какво разбираш под привлекателен телефон? Пластмасовите Самсунзи ли? След всички пари, които Майкрософт наливат, просто няма начин Уиндолс Фоун 8 да не успее. Допълнителен плюс е, че платформата е в пъти по-привлекателна за разработчиците. Кой нормален девелопър би писал в Еклипс ако може да пише във Вижуъл Студио? Кой нормален девелопър би писал на Обджектив Си ако може да пише на Си Шарп? Просто дайте на Уиндолс Фоун още 2-3 години и ще видите как самите производители ще започнат да отхвърлят Андроида. Икономически е необосновано да се наливат пари за 4/8 ядрени процесори, когато двуядрена Лумия нищо не може да я забие. Във високия клас телефони ще започнат да се появят други представители на Уиндолс Фоун (освен Лумия 1020) като след месец излезе УФ 8.1 с поддръжка на 4-ядрени процесори и Фул ЕйджДи резолюция. За ниския и среден клас Андроид няма смисъл да говорим - там положението е трагично.

Голям фен
    Приятелю спри да се излагаш, виж на какво е способен андроид като ОС и сравни с другите такива. S4 mini имам една бройка и телефона е изключително приятен и плавен за работа дори при тежки игри. Най-мощните хардуерно телефони са с Андроид, андроид притежава най-големият пазар за безпалтни приложения / изключвам платените където разбира се епъл бият / Лумиите могат да са хубави телефони, но на същата цена може да си вземеш далеч по-привлекателен телефон с актуална ОС.
    ти просто не можеш да четеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си