Бях решил да не се меся, но просто не спирате да ръсите простотии.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
Вижте им мизерните продажби и мизерния дял на WP в световен мащаб, после отидете в някой ъгъл и си трайте. Нокия умря много отдавна, а слепите фенове, желая да ми обяснят защо като Лумиите са толкова успешни телефони, Нокия ще бъде придобита от MS ??? Коя успешна компания се оставя да я купят ? Хайде много ми е интересно да ми обясните, ще чакам с нетърпение.
Тука никой не защитава Нокия, те сами се преебаха като закъсняха да зарежат Симбиан. Забавно е да гледам как сравняваш по пазарен дял операционни системи на 6-7 години с такава на 3. Уиндолс Фоун в момента може да има мизерен дял, но процентът им се повишава всеки месец. И между другото, всяка компания би се оставила да я купят ако и предложат достатъчно пари.

S4 mini имам една бройка и телефона е изключително приятен и плавен за работа дори при тежки игри. Най-мощните хардуерно телефони са с Андроид
Андроид телефоните имат най-добър хардуер щото софтуера е алтаво писан и се нуждае от 4 ярда. Който казва, че Самсунг телефоните вървят плавно, явно не е имал допир до друг телефон с Андроид. Тръгни да го сравняваш с устройство с чист Андроид или с много лека тема и ще ти стане ясно що за глупости си наредил.

на същата цена може да си вземеш далеч по-привлекателен телефон с актуална ОС.
Кое не е актуално на Уиндолс Фоун 8? И какво разбираш под привлекателен телефон? Пластмасовите Самсунзи ли? След всички пари, които Майкрософт наливат, просто няма начин Уиндолс Фоун 8 да не успее. Допълнителен плюс е, че платформата е в пъти по-привлекателна за разработчиците. Кой нормален девелопър би писал в Еклипс ако може да пише във Вижуъл Студио? Кой нормален девелопър би писал на Обджектив Си ако може да пише на Си Шарп? Просто дайте на Уиндолс Фоун още 2-3 години и ще видите как самите производители ще започнат да отхвърлят Андроида. Икономически е необосновано да се наливат пари за 4/8 ядрени процесори, когато двуядрена Лумия нищо не може да я забие. Във високия клас телефони ще започнат да се появят други представители на Уиндолс Фоун (освен Лумия 1020) като след месец излезе УФ 8.1 с поддръжка на 4-ядрени процесори и Фул ЕйджДи резолюция. За ниския и среден клас Андроид няма смисъл да говорим - там положението е трагично.