64 bit processor - първо, направен е от самсунг - иновация 0% да не споменавам само, че доскоро и дисплеите им бяха самсунгски. та, второ - дори qualcomm излезе с официално становище, че въпросният епълски процесор е просто поредната маркетингова кампания, с която калифорнийците целят повече продажби. нищо повече. производителността на 64 битовия процесор категорично НЕ е по-голяма. "случайно" и самсунг решиха да обявят още сега, че следващото поколение телефони от премиум серията им (S) ще притежава 64 битов процесор... мизерници.

сега малко и за рамта - защо по дяволите наричате прибавянето на още 512 рам иновация? да не би да са първите телефони с 1 гб рам? или пък да са я измислили? май не, а? .. просто това, че 3г не е имал 1гб, а в 5ца има не означава, че е революция в технологичния свят - те просто са му намерили място чак сега - и ако продължавате да твърдите това за иновация... вие сте ограничени епъл фенове. hate me more!

по-голям дисплей и по-добра камера? боже, иновация? даже не - РЕВОЛЮЦИЯ? вижте само на нокиа 808 каква и е камерата (37 MP), след това ще си говорим за иновация при епъл или пък СМЕШНОТО екранче, айде бе! нали ВСИЧКО било по-удобно на 3.5 инча - съвършеният дисплей? защо след като всички производители се ориентираха към над 4.3' и те скочиха на 4' ? ааа.. иновация, разбираш ли... колко телефона с по над 4' дисплеи има преди да се появи мизерния айфон 5? наум си броите, фенчета!

и нека да отделя малко думи за иновациите в телефона - да, сири, персонален асистент - звучи прекрасно, въпреки че е леко орязан откъм ползване в България.. не е като да го ползваш в сащ.. но айде, иновация е - дори, признавам, харесва ми - изкуствен интелект а/у.. добре е, жабата видяла, че на коня му слагат подкови и.. вдигнала краката.. отново! - по-късно и самсунг с техния Svoice. много се увлякоха с тази война (още от делото самсунг-епъл)

сензор за пръстови отпечатъци - хората му се подиграват и го отключват със зърна, с пръстите на крака.. какво повече да кажа? може и да съм първият, който не го харесва, но да, наистина ще кажа, че тоя сензор е пълна глупост за мен поне! плюс това докато се стремим към защита на лични данни, информация, криптография - тия скенери са точно обратното - събират лични данни.

просто след като съм си купил устройството НЕ искам да ми казват какво да правя и какво да не правя с него - няма сд слот за карта, няма качествен bluetooth.. батерията е non-removable. не, мерси.. аз нахапани ябълки не ям.