.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Противозачатъчни

Пих общо 12 месеца противозачатъчни ( Ясмин) и от вчера ги спрях. Навсякъде съм чела и са ми казвали,че много трябва да се пазя от забременяване, след като ги спра,тъй като много лесно се случвало. Въпросът ми е колко време трябва да се пазя по-обстойно? Естествено, винаги се пазя, но друго е да знаеш,че рискът да забременееш е много по-голям ...

Докато не забременееш тогава няма повече никъв шанс ...

Извинете ме, помислих си,че това е сайт, в който сериозно можеш да попиташ за нещо и хората сериозно да ти отговорят. Викам си ,може пък да има някакви свестни хора ... Тъпите си и безсмислени коментари, моля те, недей да ги споделяш с мен, само се ядосвам какви хора има на този свят ...

И аз се ядосвам, и се чудя какви хора има на този свят който не трябва да съществуват, ама явно ония горе иска само да ме дразни...

"И аз се ядосвам, и се чудя какви хора има на този свят коИто не трябва да съществуват, ама явно онЯ горе иска само да ме дразни... " .. ах, така изглежда в пъти по-добре

Супер фен Аватара на prince
    Доебало ти се е, ходи се еби, тва е. Прекалено много глупости четеш. Като искаш да се пазиш от забременяване, чукай се с гума, като не ти харесва избора е твой.

Мен пък не ме радва

Цитирай Първоначално написано от marin_9867 Виж мнението
    Мен пък не ме радва
    Късно е време е да си лягаш.

^ Набутай си го У ГАЗО КОВРОООО

Цитирай Първоначално написано от marin_9867 Виж мнението
    ^ Набутай си го У ГАЗО КОВРОООО
    Искам те тих.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Е ти всеки път като правиш секс трябва да се пазиш