Zdraveite, iskam da spodelq I da potursq pomosht. Zapoznah se s moje bi nepodhodqshto momiche, vchera izoqzohme za 1vi put na sreshta. Vsichko mina mnogo dobre az q haresah I tq men, celuvahme se I t.n. Problema e tam che tq shte naprawi 14 god sled 2 meseca az sum na 18, defakto tq e na 13.. Az sum visok 1.85 tq e 1.55 .. predi malko tq mi se obadi da se vidim kakto se bqhme razbrali, no az im otvurnah che ne si dopadame, zamulcha I az sled 5 sec zatworih. Kato zastanem edin do drug visochinata si kazva dumata izglejdam im kato tatko. Ta ne znaq dnes me pita edna neina priqtelka, kakwo stana dali si e namerila gadje, no az ne otvurnah. Sega se chustwam super guzno haresvam q no visochinata me pritesnqva mn I godinite. Kakwo mislite dali da se probvam da si q vurna ili da ostawq neshtata taka? Ne znam kakwo da prawq, haresvam q mnogo, no sum i mnogo oburkan.
Пиши на кирилица.
Причините ти са супер глупави... извинявай.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Nqmam kirilica izvinqvam se.. kak taka glupavi? Da sum s neq ili ne?
Глупак си! Питаш други хора или хора от форума "ДА СИ Я ВЪРНА" или "НЕ", все едно да хвърлиш ези - тура. Толкова ли струва това момиче за теб (ЕЗИ - ТУРА). По-добре не се занимавай с нея, не я заслужаваш. Като пораснеш още малко на акъл, тогава се занимавай с нея.
Чакай, чакай? Проблема е височината и възраста ли? хахахаххахахаххахаххахаха ххахахаххаха
Аз съм 160, гаджето ми е 186-187 и имаме устойвива връзка вече повече от година, лелелелелле? Остави момичето, прекалено елементарно мислиш, за да си с нея.. И ако наистина си на 18 и ти е такова мисленето...
Ох, ква е тая шльокавица...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ако наистина я харесваше нямаше да ти пука колко е висока и тн. Всички момчета в днешно време са високи, аз съм 150см и по твойто мислене никога няма да си намеря гадже защото съм ниска ли? Бъди зрял и гледай човека, а не колко е висок!
Не ве пич хвани си някоя 186см и като сложи токовете да е по - висока от теб !!! :Д :Д Д Д
18 годишен ходи с 13... Това се случва, когато наборките ти не ти се вързват на простотиите, а малките ти се кефят, щото мислят, че това е много "зряло".
По- миналата зима когато съм била на 14 се занимавах с момче на 19 което беше доста по- високо от мен...имаше възможност да тръгнем, но мен като момиче не ме притесняваше само разликата в ръста, но също така и в годините... така, че се увери, че твоята мацка също няма проблем с това защото става кофти...
Тъп си, понеже:
- не заеш как да си сложиш една фонетика
- дори на шльокавица пишеш грешно
- причината ти да не искаш да си с нея е като на петокласник
ебати причината "височината" личи си че много я харесваш няма що по-добре не се занимавай с нея само да я нараняваш заради глупости няма да е добре
Това, че нямаш кирилица, не те оправдава да пишеш на шльокавица. Има си фонетика, кирилизатори...Относно темата, остави момичето! Просто не те заслужава! Когато двама души се харесват\обичат, такива глупости като височина, години и т.н. не им пречат!
Жалко, за годините ти. и акъла, с който разполагаш.