- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- изливане на нерви и мисли...
Странно е колко ми е объркано всичко. Чувствам се... и аз не знам как се чувствам. Имам един адски добър приятел, с който се познаваме от 5 години и за всичкото това време, аз го харесвах, той ме харесваше, но така и така нито аз му казвах нито той на мен. Дойде един период, дето аз се бях заблудила с един глупак, и въпросното момче чак тогава се сети да ми каже, че ме харесва. Аз си мислех, че нищо нямам към него, все пак 3 години исках да ми обърне внимание, но той се дърпаше или може би бяхме твърде малки за това. Споделяме едно хоби, което ни сближава страшно много. Та разделих се с другия и кой откъде е. С моя най-добър приятел не спряхме да си общуваме, колкото и време да минаваше. Да, карали сме се, но пък винаги сме си били близки. И сега след всичките тези мигове прекарани заедно, някак си ми е странно. Не знам и аз как да го опиша. Понякога се държи като пълен идиот пред много хора(не с мен), но като сме си само двамата е повече от невероятен. С всички се държи нормално, с мен се държи перфектно, излизали сме няколко пъти. Плакала съм за него, и мисля до някаква степен, че имам нещо към него, но не знам това от приятелството ли е или е нещо друго, но просто не мога да го опиша. Главния проблем е, че имам друг приятел от доста време, с който нещата не вървят много, особено в последните месеци... И аз не знам вече, какво всъщност се случва, защото понякога ми се ще просто да зарежа и двамата и да се отдалеча от тях, но това ще бъде глупаво и детско. Ако пък остана с настоящия, силно се съмнявам, че ще останем заедно още дълго. Не знам, не знам. Чувствам се страшно неспокойно и нервно и несвързано. Все едно съм някаква бомба със закъснител и представа нямам кога ще избухна... не знам и аз... супер странно е... или глупаво.. или детинско... или и аз не знам...
Според мен си дай шанс с твоят добър приятел ... Една целувка е в състояние да ти каже дали имаш нещо към него или не ... Ако не направиш нищо ще си останеш със съмнението ами АКО? Просто действай ... Живота е прекалено кратък да го пропиляваме в мислене ... Мислиш и действаш ... понякога мисленето може да се избягва така се получават най-сладките грешки .... Не съжалявай ако опиташ ... Ще съжаляваш ако не си опитала... Явно момчето те харесва и ти го харесваш не ти е безразличен ... Говори с него попитай го какво мисли и чувства ... Кажи му че си объркана и т.н .. не си измисляй бъди честна с него ... Но е и стина ,че само с една целувка би уловила дали може нещо да стане ... Давай скачай в дълбокото не бъди страхливка !!
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Мразя малоумни момичета, които не знаят какво искат...
Ако се чувстваш като бомба със закъснител... просто избухниАко след това има оцелели... ще има защо! Ако са повече от един... тогава ще му мислим
![]()