.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Unhappy Дайте съвет :(

Не знам къде да се обърна за добър съвет,надявам се да помогнете с един добър съвет.
    Доста съм объркана.И така има едно момче което от края на миналата година ми харесва.На 17 почти съм.Със момчето сме в един клас.Работата обаче е ,че ме обърква и то доста със държанието си.Отношенията ни са на познати най-много приятели.Понякога когато сме сами на вън и се засечем например някъде и се поздравяваме говорим си - все едно сме добри приятели ,а във училище и в час най-вече се прави ,че не ме познава пред другите ,гледа ме някак си странно понякога бих казала иронично може и да си въобразявам не знам.Ето например вчера си говорихме хубаво на саме ,а днес пак същото.Не знам дали да говоря с него затова защото не искам да се скараме и да не си говорим.Работата е там ,че ми пука за мнението му за мен и за него самия и затова се чуствам зле и объркана....Как да постъпя?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Може да го е срам в училището пред всички

Ако ти е приятел няма да се "скарате" за нещо толкова тъпо. Ако пък той вземе да се перчи и да се сърди или да мрънка, FUCK OFF никога не ти е бил приятел. Ако се срамува от теб, то значи не държи достатъчно на теб. Щом ти пука за него, по-добре бъди зряла и поговори с него. Няма за какво да ти се сърди - разговора не е федерално престъпление все пак.

Цитирай Първоначално написано от GermanGirl Виж мнението
    Ако ти е приятел няма да се "скарате" за нещо толкова тъпо. Ако пък той вземе да се перчи и да се сърди или да мрънка, FUCK OFF никога не ти е бил приятел. Ако се срамува от теб, то значи не държи достатъчно на теб. Щом ти пука за него, по-добре бъди зряла и поговори с него. Няма за какво да ти се сърди - разговора не е федерално престъпление все пак.
    Точно!

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Да това е доста тъпо ... Наистина може да го е срам ,но не да го е срам от теб а от другите ... Ако говори с теб така както когато сте двамата примерно ще започнат да шушукат че ходите и ще стане неловки сеш ли се ....
    Отделен въпрос е той как те възприема като приятелка или нещо повече .. Разговора не винаги е най- точният начин да разбереш как седят нещата за съжаление... но е най-лесният ...
    Моят съвет е да го наблюдаваш как точно се държи с теб когато сте двамата и ако в движенията му и в отношението му към теб има нещо повече от приятелска обич го попитай защо се държи така с теб в училище ... И очаквай отговора ... Спрямо него си приготви следващият въпрос ако е нужен дали има ли чувства към теб ... примерно...
    Еее това е от мен ... УСПЕХ
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Просто го попитай защо се държи така, без да го нападаш, не е нужно да се карате. По начина, по който ти отговори ще разбереш дали си заслужава да се занимаваш с него или не.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Просто го попитай защо се държи така, без да го нападаш, не е нужно да се карате. По начина, по който ти отговори ще разбереш дали си заслужава да се занимаваш с него или не.
    Да и зависи с къкъв тон разбира се ,успех

Супер фен Аватара на Cloud9
    Не си заслужава да се занимаваш с него.Прави се на интересен пред приятелите си като те гледа иронично и все едон не му пука.Не е дорасъл за отношения от какъвто и да е било вид.Дръж се на страна от този тип хора.

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Може да го е срам в училището пред всички
    Това!

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Не си заслужава да се занимаваш с него.Прави се на интересен пред приятелите си като те гледа иронично и все едон не му пука.Не е дорасъл за отношения от какъвто и да е било вид.Дръж се на страна от този тип хора.
    Донякъде е така.Понякога и момчетата се правят на интересни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си