- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- DUREX течност мнение
Здравейте, правих секс с дурекс ultra safe и не бях свършил, а като го вкарвах се скъса и като започнах да го махам имаше вътре съвсем малко нещо като течност, това нещо от презерватива лубрикант ли е или .... понеже за пръв път ми се къса презерватив.
иии след това малко продължих без презерватив, но не бях свършил ... не би трябвало да се притеснявам ... нали ?
A sled 1 den sure check (test) moje li da pokaje ... kakvo shto))
Значииии .... Ескапел ... ?
докато не са минали поне 24 часа![]()
Защото не е необходимо да си свършил за да е избягал някой хулигандори един е достатъчен за да ти отговори на въпросите
По добре да вземе хапче.
За предеякулационна течност чувал ли си? Ако не, в нея СЪЩО има сперматозоиди.
To ima spermatozoidi ama za 10 maks vkarvaniq ne vqrvam da ima problem. A i mai za da zabremenee e nujen 1 spermatozoid, no sa nujni milioni, za da moje tozi 1 da ostane jiv. Vse pak mislq bez eskapel i sled 7 dena da napravim test. Sled 7 dena shte otchete li testa
Ще го отчете на 14-тия ден от половия акт или на първия ден от закъснялата менструация.
Колкото и тъпо да ми е, по-добре да вземе хапче и да не се притеснявате,
от колкото едно бебе да ви цъфне както не сте готови.
И преди да правите секс се образовайте малко. Особено ти.
*сън*
fUcKsMiLe, poslushah te i vzehme hapche. Escapelle ...
izpi go, nadqvam se veche da nqma problem
problem e samo che kato gi presmqtahme ... pravihme seks sled obqd v sabota i dokato go pie sa minali kym 50-60 chasa, ama vse pak vlizame v diapazona za 72ta chasa
Vsashtnost ne.
Mai se obyrkah.
Pravihme s3ks v 15.00 v sabota, koeto pravi 24 chasa do 15.00 v n3delq i oshte 14 chasa do 5 sutr v pnd ... kym 38 chasa max
Абе брат... ти 10 вкарвания си направил, сега имаш 100 въпроса и след време 1000 грижи. Какво е това е*не, не мога да разбера...
Авторе - http://escapelle.bg/pages/FAQ/
Прочети малко за хапчето и гледай другия път да не стават фаловете.
И е хубаво да не го взема момичето през ден-два като бонбонки, че това си е хормонална бомба.
Айде, следващия път ще внимавате повече.![]()
*сън*
Priqtelkata mi vze escapelle i sled 1 sedmica i doide
podrani i s 1 sedmica
какви сте такива ... 6 години си %$№ приятелките без презерватив ... другите математици да кажат за колко вкарвания колко деца трябва да имам ... баси страшното стига сте ги пили тия ескапели за тъпотии .. автора -нищо ти няма ще живееш
Последно редактирано от beliar : 10-29-2013 на 20:47