.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Какво да направя?

Запознах се с едно момиче.След около седмица и казах,че е мега красивото момиче и нали тя ми каза благодаря,а после и казах,че може да й се стори тъпо,защото от една седмица се познаваме,и тя повече не ми писа .Да я питам ли дали ме се сърди?Какво да направя?Дайте съвет.

П.С. Ако не ми е харесала нито една снима или нито един статус в ФБ,смятате ли това за фактор?

Цитирай Първоначално написано от fras123 Виж мнението
    П.С. Ако не ми е харесала нито една снима или нито един статус в ФБ,смятате ли това за фактор?
    е трябвало е да се сетиш че не изпитва нищо към теб още тук

аз като си хвана гадже ако на първия ден не ми хареса всичките постове и снимки дето пусна я късам директно

Мега фен Аватара на xoxi
    Това, че си споменал, че може да се стори тъпо звучи сякаш си й направил комплимент, не защото е красива, а защото мислиш, че така трябва, но се чудиш кога точно трябва да го кажеш. Ако момичето е красиво, няма лошо да й го кажеш и след първите 5 минути от запознанството.

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Това, че си споменал, че може да се стори тъпо звучи сякаш си й направил комплимент, не защото е красива, а защото мислиш, че така трябва, но се чудиш кога точно трябва да го кажеш. Ако момичето е красиво, няма лошо да й го кажеш и след първите 5 минути от запознанството.
    +1

Голям фен Аватара на sneering
    Грешния фактор не е ФБ приятел,а това че избързваш с комплименти и сякаш искаш всичко да се случи супер бързо

Прави се на чукнат,пусни я във филма че излизате като приятели на разходка,пиете бира в бара като две сродни души и изчакай след месец да видиш реакциите.

Стига с тва ;красива; , не съществува красив човек,преди да го опознаеш напълно

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Другия път прикрепяй портрета на Пенчо Славейков към любовните обяснения. Или на Алеко Константинов.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на baby_baby
    Явно не изпитва нищо към теб

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fras123 Виж мнението
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на leadyflame
    Мале, мале..... Това е което искам да кажа!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си