- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Iphone 5 малко помощ!
Винаги ме забавляват хора които изсипват една торба пари преди да се запознаят с това какво могат да правят с телефона си и какво не. Изключително присъщо на епъл феновете.
че си от стадото - не е важно кво е, ама да имам, понеже всички го харесват. не знаеш кво купуваш, не знаеш защо го купуваш.. не знаеш как да го ползваш, обаче се дуеш, че имаш скъп телефон.
и всичко това е истина, замисли се, без значение дали се сърдиш или не.. това е вярно, нали?
Ооо НЕ! Извинявай че на теб нещо ти е криво за айфоните. Аз не се "дуя" с него! Просто се надявах на малко помощ с един проблем, но явно в тези времена човек помощ да не очаква! Между другото вече му свикнах и разбрах как става работата, и телефона е супер много ми харесва не ме е грижа какво мислите за андроидите и IOS за мен те не са конкурентни. И ако искаш да знаеш първият ми фаворит беше samsung galaxy s4 но си промених решението не заради андроида. Така че явно си ме разбрал погрешно.
Айфонът попринцип си е добър телефон, но има два големи недостатъка:
- не можеш да пращаш файлове на друга марка телефон през bluetooth, освен ако не го "jail break" - неш
- не си заслужава да даваш толкова пари за него, реално нито частите, нито рекламата струват толкова
Последно редактирано от OoVasKoO : 10-20-2013 на 19:09