- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Iphone 5 малко помощ!
Mladenoff e прав, че всичката тази злоба е излишна. За всеки влак си има пътници.
Вие от шега не разбирате ..![]()
Не ми се стори като шега, обаче и аз реагирах малко грубо, за което се извинявам.
Поздрави.![]()
Всичко добро, приятен ден.
и какъв е смисълът на NFC?
Но само, ако и двете устройства, между които се прехвърля информацията, имат NFC. S3 mini го има.
Какъв е тоя хейт към Апъл? Айфона не е лош телефон, но е малко скъп за нашите географски ширини. Вярно е, че нямаш голям контрол върху телефона си, но той просто такгетва друг тип потребители. Приятелката ми има айфон и телефончето си върви доста бързо, а айОС 7 изглежда страхотно. Е, аз никога не бих си го купил, но това е просто мой избор, и не го прави лошо устройство.
ПС - На телефона си имам НФЦ и никога не съм го използвал![]()
Iphone ... Само марката го продава , хич не си струва парите според мен![]()
След месец макс ще си сложа MIUI на телефона, всичко върви по-бързо и по-гладко от обикновен андроид.
Ооо НЕ! Извинявай че на теб нещо ти е криво за айфоните. Аз не се "дуя" с него! Просто се надявах на малко помощ с един проблем, но явно в тези времена човек помощ да не очаква! Между другото вече му свикнах и разбрах как става работата, и телефона е супер много ми харесва не ме е грижа какво мислите за андроидите и IOS за мен те не са конкурентни. И ако искаш да знаеш първият ми фаворит беше samsung galaxy s4 но си промених решението не заради андроида. Така че явно си ме разбрал погрешно.
Айфонът попринцип си е добър телефон, но има два големи недостатъка:
- не можеш да пращаш файлове на друга марка телефон през bluetooth, освен ако не го "jail break" - неш
- не си заслужава да даваш толкова пари за него, реално нито частите, нито рекламата струват толкова
Последно редактирано от OoVasKoO : 10-20-2013 на 19:09
как ще не можеш да пращаш файлове..що неща съм изпратил през е-мейл...