- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчето, което обичам...
Първата любов? Забрави го.. Трудно е, но ще успееш. Аз също обичах много едно момиче. Мина едно лято, в което не се съм се виждал с нея и вече се пооправих. Само че бях с нагласата,че всичко е свършило,без да си давам фалшиви надежди. И ето,че сега имам чувството,че започвам да се влюбвам (или по-точно да харесвам все още) друг човек, който дори не си прилича със ,,старата ми'' несподелена..
Сега обаче търся друго... търся човек,който да ме обича мен също.
Мина доста време, докато се осъзная след като го видях за последно. Няма смисъл да се боря повече. Направих всичко от моя страна, а той нищо. Мога само да му пожелая да бъде щастлив, нищо повече. Чувствата ми постепенно започват да избледняват и не след дълго въобще няма да ги има. За 1 година (и малко повече) си съсипах живота за някой, който дори не си заслужава.
Пожелавам ти успех с новата ти любов![]()
Последно редактирано от lovefaithx : 09-28-2013 на 15:19
Аз пък 3 години :Д 10, 11, 12 клас. Наистина, няма смисъл. Сигурно си изпитвала чувство като някакво задължение, че всички трябва да си имат гаджета, че ти е писано да си с него, че той е твоята половинка... е всъщност не след дълго ще се чувстваш добре и сама, което е най-важното. И трябва да знаеш,че винаги ще намериш друго приятелче. Живота ни прави изпитания, от които добиваме повече опит и смелост за по напред.Иначе мерси, но за любов все още не искам да мисля ;д
Заедно сме го преживявали т'ва, ей!Няма да се връщаш назад! И защо не си ми казал, че има друго момиче?
Обидена съм!
По темата: Защо трябва да правиш нещо? Остави го да си живее живота, а ти продължавай напред с високо вдигната глава и хич не го мисли.
Ти сама казваш, че с въпросната си приятелка са се задържали около месец. Дори и да се беше получило нещо между вас, едва ли щеше да е значително по-дълго и после щеше да си блъскаш главата много повече. Така че се радвай, че съдбата не ви е събрала дето има една дума. Всяко зло за добро. ;д![]()